ifonitispellas.gr-Επικαιρότητα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποια είναι η πιθανότερη εξέλιξη- Ερωτηματικό γιατί εξαιρείται ο Στίγκας- Δεν εξαιρείται όμως ο Κατσιβαρδάς που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Μητσοτάκη- Προφανώς οι «Σπαρτιάτες» δεν θα κατεβούν στις ευρωεκλογές-Πώς θα διαμορφωθεί η εκλογική δύναμη.

Η Κρατική Επιθεώρηση της Δημοκρατίας της Κροατίας ενημερώνει τους καταναλωτές για την ανάκληση του προϊόντος Nestlé KIT KAT Mini 200g σε σακουλάκι (προϊόν βάφλας καλυμμένο με σοκολάτα γάλακτος), παρτίδα: 40580734, ημερομηνία λήξης: 01/2025 λόγω παρουσίας ορυκτελαίων. Η σοκολάτα παράγεται από τη Nestle Γερμανίας.

Την άσκηση ποινικής δίωξης στους 11 βουλευτές των Σπαρτιατών ζητάει με παραγγελία της η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, δρομολογώντας ποινικές και πολιτικές εξελίξεις.

Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας – Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Δύο αστυνομικοί, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής, συνελήφθησαν, χθες, στο κέντρο της Αθήνας, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος, ψευδή κατάθεση, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, μετά από περιστατικό στον Άγιο Παντελεήμονα. Σημειώνεται ότι ο ένας βρίσκεται ήδη σε...

Αποκλειστικά ψηφιακή θα είναι η σχέση πολίτη Εφορίας από εδώ και στο εξής, γράφοντας έτσι τον επίλογο σε εικόνες του παρελθόντος με τις απίστευτες ουρές και την ταλαιπωρία για χιλιάδες φορολογούμενους. Ταυτόχρονα σφίγγει ο κλοιός γύρω από βραχύβιες εταιρίες «φαντάσματα» που ποτέ δεν πληρώνουν φόρους.

Νέα μέτρα για τον περιορισμό των φαινομένων bulllying στα σχολεία εξετάζει το υπουργείο Παιδείας. Όσοι μαθητές αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με τα οποία εκθέτουν ή διακωμωδούν συμμαθητές τους κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, θα τιμωρούνται με οριστική αποβολή από το σχολείο τους.

Συνελήφθη Αστυνομικός για συμμετοχή σε κύκλωμαμαστροπείαςαστυνομικός, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και φέρεται να μετέφερε εκδιδόμενες γυναίκες σε ξενοδοχεία της περιοχής της Μεταμόρφωσης.

Σε μία απίστευτη δήλωση προχώρησε η ομοσπονδιακή υπουργός Παιδείας της Γερμανίας, Μπετίνα Σταρκ-Βάτσινγκερ, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε πως τα σχολεία έχουν την ευθύνη να προετοιμάσουν τους μαθητές και για το ενδεχόμενο πολέμου.

Σήμερα (18 Μαρτίου 2024) και ώρα 03.10΄περίπου στο 8ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Λαζοχωρίου – Αγίας Μαρίνας στην Ημαθία, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός και επέβαινε 25χρονη ημεδαπή...

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα άγριο έγκλημα που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο Ερζερούμ της Τουρκίας με δράστη έναν 46χρονο άνδρα ο οποίος σκότωσε την σύζυγό του με 16 μαχαιριές και την κόρη του με 12.

Έναν αναλυτικό οδηγό για το τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές κατά την περίοδο της Σαρακοστής και ιδιαίτερα κατά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας εξέδωσε ο ΕΦΕΤ.

Σοκ προκαλεί η είδηση πως το μεσημέρι της Δευτέρας μαθήτρια ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της και πήδηξε στο κενό. Σύμφωνα με το Law&Order, η κοπέλα - η οποία είναι μόλις 17 ετών (γεννημένη το 2007) - ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της και πήδηξε.