ifonitispellas.gr-Ανέκδοτα

ΑΝΕΚΔΟΤΑ

-Ελένη, δεν ξέρω τι θα κάνω είπε η Νίκη στη φίλη της που δουλεύανε μαζί. Αυτός ο αρρενωπός άνδρας που δουλεύει στο λογιστήριο μου ζήτησε να βγούμε έξω αύριο, και δεν ξέρω τι απάντηση να του δώσω, τι λες να πάω;»

Ένας Έλληνας μπαίνει μέσα μια τράπεζα στην Νέα Υόρκη και ζητά να μιλήσει με κάποιον υπάλληλο σχετικά με ένα δάνειο. Λέει στον υπάλληλο ότι πηγαίνει στην Ελλάδα για δουλειές για δύο εβδομάδες και πρέπει να δανειστεί $5.000. Ο υπάλληλος του λέει ότι η τράπεζα θα χρειαστεί κάποια μορφή εγγύησης για το δάνειο, έτσι ο Έλληνας παραδίδει τα κλειδιά μιας...

Δυο ζευγάρια έπαιζαν πόκερ ένα απόγευμα. Του Νίκου του έπεσαν κατά λάθος κάποια χαρτιά στο πάτωμα και έσκυψε να τα μαζέψει. Σκύβοντας κάτω από το τραπέζι για να τα μαζέψει παρατήρησε με έκπληξη ανοιχτά τα πόδια της Ρένας, της γυναίκας του Γιώργου, που δεν φορούσε εσώρουχο.

Ένας Σουηδός τουρίστας πήγε για διακοπές στην Κρήτη και μπήκε σ 'ένα ταξί για να κάνει μια βόλτα να δει όλη την πόλη. Ο ταξιτζής τον πήγε πρώτα στην Κνωσσό να δει το μινωικό ανάκτορο και ο Σουηδός βλέποντάς το, λέει στον ταξιτζή:

Ένας τσοπάνης αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα να δει πως είναι επιτέλους η μεγαλούπολη. Πάει σε ένα ξενοδοχείο και νοικιάζει ένα δωμάτιο. Το βράδυ που κοιμόταν, ξαφνικά εμφανίζονται δυο γκόμενες από το σκοτάδι και αρχίζουν να τον χαϊδολογούν, χωρίς να έχει άλλη επιλογή ο τσοπάνης, τι να κάνει, τις πηδάει. Την άλλη μέρα πάει στη ρεσεψιόν να πληρώσει...

Δύο φιλικά ζευγάρια βρίσκονται σε ένα ξενοδοχείο για διακοπές. Μετά από αρκετές μέρες είχαν βαρεθεί να κάνουν τα ίδια και τα ίδια, οπότε σκέφτηκαν να κάνουν ανταλλαγή συντρόφων έτσι για την εμπειρία. Αφού πέρασαν μια νύχτα πάθους λέει ο ένας τύπος στον άλλο:

Τρεις εγκάρδιοι φίλοι, θέλοντας να γιορτάσουν τον 10ο χρόνο της φιλίας τους, αποφασίζουν να βγουν έξω για να το βρέξουν. Αφού λοιπόν έχουν κατεβάσει τη μισή κάβα στο κλασσικό μπαράκι/στέκι των παιδικών τους χρόνων, αποφασίζουν να λήξουν τη βραδιά με βασιλικές ηδυπάθειες. Ο ένας όμως από τους τρεις, έχασε κάπου το μέτρημα στα ποτά, και είχε γίνει...

Ένας νεαρός ήθελε να πάει σε μια δουλειά, αλλά του είχαν κλέψει το μηχανάκι και αναγκάστηκε να πάει με τα πόδια. Περπατούσε αρκετή ώρα αλλά του φάνηκε ατελείωτη η διαδρομή κι έτσι σκέφτηκε να κόψει δρόμο. Δεν ήταν σίγουρος για το που θα τον οδηγήσει, με αποτέλεσμα να χαθεί και τον βρήκε η νύχτα. Είχε παγωνιά γιατί ήταν χειμώνας κι...

Ένας φουκαράς αποκοιμήθηκε μέρα μεσημέρι στην πλαζ και ο ήλιος τού κατάκαψε τα μπούτια. Τον πάνε στο νοσοκομείο σε κακά χάλια. Το δέρμα του ήταν κατακόκκινο, γεμάτο φουσκάλες και οτιδήποτε άγγιζαν τα μπούτια του του προκαλούσε φοβερό πόνο. Ο γιατρός τού έγραψε ενδοφλέβιες ενέσεις με νερό και ηλεκτρολύτες, ένα ήπιο ηρεμιστικό και Βιάγκρα.

Ο Μάκης και η Σούλα είναι ένα ζευγάρι 10 χρόνια παντρεμένο που τα πήγαινε πάντα πολύ καλά, μέχρι που ξαφνικά άρχισαν τα προβλήματα. Μια μέρα γυρίζει η Σούλα από τη δουλειά και βλέπει τη βρύση του μπάνιου χαλασμένη. Λέει λοιπόν στον Μάκη:

Ένας άντρας, μεγάλο αλάνι, ο οποίος άλλαζε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, ερωτεύτηκε μια παρθένα που περίμενε τον γάμο για να κάνει έρωτα. Για να μην περιμένει πολύ καιρό, την παντρεύτηκε και τη νύχτα του γάμου η νεαρή εντυπωσιάστηκε με το αξιοθέατο.