ifonitispellas.gr-Ανέκδοτα

ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Ένας βοσκός ενώ βρίσκεται στο βουνό με τη γυναίκα του και περπατάνε να πάνε για το σπίτι τους, πιάνει μια δυνατή καταιγίδα. Εκεί που πήγαιναν πέφτει ένας κεραυνός και σκοτώνει ένα πρόβατο. Κοιτάει πίσω ο βοσκός βλέπει το σκοτωμένο πρόβατο και εκνευρισμένος μονολογεί..

Ηταν ένας κτηνοτρόφος ο οποίος είχε πολλές αγελάδες στο κτήμα του και μόνος του δε μπορούσε να τις αρμέξει ο δόλιος. Αποφασίζει λοιπόν μια μέρα να αγοράσει ένα αυτόματο αρμεχτήρι.

Στην πρώτη νύχια ίου γάμου, το νιόπαντρο ζευγάρι επιστρέφει σπίτι μετά την εκκλησία για να αλλάξει. Η νύφη βγαίνει από το μπάνιο μετά από ένα σύντομο ντους, φορώντας ένα όμορφο μπουρνούζι. Ο περήφανος σύζυγος τη βλέπει και λέει:

Είναι ένας φοιτητής στο πανεπιστήμιο, και ενώ θέλει να πάρει το πτυχίο,χρωστάει ένα μάθημα από το δεύτερο έτος, και ο καθηγητής δεν τον περνάει μετίποτα, όσες φορές κι αν το έχει δώσει. Απελπισμένος λοιπόν, πάει στον καθηγητή και του λέει:

Είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Τιμ αποφασίζει να κάτσει δίπλα στο γήπεδο. Κάθεται και παρατηρεί ότι η θέση δίπλα του είναι άδεια. Τότε γυρίζει σε εκείνον που καθόταν παραδίπλα και τον ρωτά εάν η θέση είναι πιασμένη.

Ένα παντρεμένο ζευγάρι έχει βγει μια βόλτα στη φύση για να ξεφύγει από την καθημερινότητα. Αντί όμως να χαλαρώσουν που ήταν μόνοι τους στην εξοχή, άρχισαν ξαφνικά να τσακώνονται πολύ έντονα. Κάποια στιγμή λοιπόν βλέπει ο άντρας δύο γαϊδούρια να περνάνε και έτσι νευριασμένος όπως ήταν, ρωτάει τη γυναίκα του:

«Δύο κυνηγοί βρίσκονται στο δάσος και ξαφνικά ο ένας καταρρέει. Δεν φαίνεται να αναπνέει και τα μάτια του έχουν γυρίσει. Ο άλλος κυνηγός βγάζει το τηλέφωνό του και παίρνει στο νούμερο εκτάκτου ανάγκης.

Μια γυναίκα η οποία έχει πολύ ζηλιάρη σύζυγο επισκέπτεται τον οδοντίατρό της. Ο άντρας της ο οποίος φοβάται μην τον απατήσει, καλεί στο κινητό της κάθε 5 λεπτά. Η γυναίκα η οποία έχει το στόμα ανοικτό και με σωληνάκια δεν μπορεί να απαντήσει.

Παντρεύεται η παρθένα κόρη και μετά το γλέντι του γάμου πηγαίνει μαζί με τον γαμπρό στο σπίτι τους. Η μάνα της νύφης η οποία έμενε στον κάτω όροφο, ήταν στην κουζίνα και ανακάτευε μια σάλτσα για την μακαρονάδα που έφτιαχνε. Ξαφνικά κατεβαίνει η παρθένα κόρη τρέχοντας και της λέει:

Δύο κρουπιέρηδες κάθονται βαριεστημένα στη μπαρμπουτιέρα του καζίνο. Ξαφνικά εισβάλλει μια ιδιαίτερα ελκυστική ξανθιά και ποντάρει 20.000 δολάρια σε μια ζαριά λέγοντας: «Ελπίζω να μη σας πειράζει, αλλά αισθάνομαι πολύ τυχερή όταν παίζω γυμνή». Με αυτά τα λόγια, ξεκουμπώνει το φερμουάρ, βγάζει φόρεμα και εσώρουχα, ρίχνει το ζάρι και φωνάζει:

Ο Αντρέας, ένας πολυταξιδευμένος καπετάνιος, αποφάσισε να τα παρατήσει όλα για να παντρευτεί την αγαπημένη του. Αφού έγινε ο γάμος πήγαν ταξίδι του μέλιτος σε ένα εξωτικό νησί. Μετά από λίγες μέρες τον παίρνει τηλέφωνο ένας πρώην συνάδελφός του που ήταν σε όλα τα ταξίδια μαζί στο καράβι και τον ρωτάει: