ifonitispellas.gr-Λουτρά-Λουτρακίου Αλμωπίας

ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Κατά τη σημερινή, Τρίτη 19/12/2023, διά περιφοράς συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης Αλμωπίας, ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η διάθεση απινιδωτών για την ενίσχυση σημείων του Δήμου Αλμωπίας που χρήζουν αναγκαιότητα ύπαρξης απινιδωτών για την κάλυψη έκτακτων και επειγουσών ιατρικών αναγκών.

Κατά τη σημερινή, Τρίτη 19/12/2023, διά περιφοράς συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης Αλμωπίας, ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η αίτηση του Μορφωτικού Συλλόγου Γαρεφείου ''ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ'' για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου για την έκδοση βιβλίου με τίτλο «Γαρέφι τότε και τώρα».

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου με διακριτικό τίτλο «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.», η οποία θα διεξαχθεί δια περί φοράς και παρακαλείσθε την 19η Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και...

Με την υπ΄αριθμ. 219 από 11/12/2023 απόφασή του ο Πρόεδρος της Επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Αλμωπίας, αποφάσισε να προβεί στην απευθείας Νόμιμη ανάθεση για αγορά ηλεκτρολογικού υλικού κλπ Χριστουγεννιάτικων στολιδιών, για τον στολισμό της Λουτρόπολης, ύψους 15 χιλιάδων περίπου ευρώ.

Στο επίκεντρο και πάλι η τοπική κοινότητα Λουτρακίου-Πέλλας και φυσικά η Λουτρόπολη της περιοχής, καθόσον συγκεντρώνει και πάλι τα βλέμματα και το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Κατά τη σημερινή Δευτέρα 27/11/2023 διά περιφοράς συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου-Αλμωπίας, η οποία για άγνωστο λόγο πραγματοποιήθηκε ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ένα από τα θέματα που ψηφίσθηκαν ήταν και τα έξοδα των μελών που όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά η ιστοσελίδα μας πριν λίγες ημέρες η επιχείρηση της...

Μπαράζ προσλήψεων στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, είτε μέσω ΑΣΕΠ, είτε με επιλογή του προσωπικού, ήταν μέσα στην ημερήσια διάταξη των θεμάτων που ψηφίσθηκαν κατά τη σημερινή Δευτέρα 27/11/2023 διά περιφοράς συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου-Αλμωπίας, η οποία για άγνωστο λόγο πραγματοποιήθηκε ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

Κατά τη σημερινή Δευτέρα 27/11/2023 διά περιφοράς συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου-Αλμωπίας, η οποία για άγνωστο λόγο πραγματοποιήθηκε ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, εξετάστηκε και το αίτημα του σωματείου «Λαογραφικός χορευτικός όμιλος Αλμωπίας - ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ», το οποίο αιτείται την οικονομική ενίσχυση του με το ποσό των...

Ακόμη μία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας, θα λάβει χώρα δυστυχώς, ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ, ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!!, κατά την οποία θα τεθούν προς ψήφιση -15- ενδιαφέροντα θέματα, μεταξύ αυτών, προσλήψεις, το τεχνικό πρόγραμμα έτους 2024 κλπ, για τα οποία μάλλον η απερχόμενη Διοίκηση, η οποία πνέει τα...

Απίστευτο και όμως αληθινό!! Για περισσότερο από είκοσι ημέρες η μεγάλη εξωτερική πισίνα στην Λουτρόπολη Αλμωπίας βρίσκεται εκτός λειτουργίας!!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 05/11/2023, όπως αποκλειστικά σας είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα μας, η προγραμματισμένη εκπαίδευση των εθελοντών-στελεχών της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, όμως κατά το ήμισυ!!

Κατά την προ ολίγου, σημερινή Πέμπτη 02/11/2023 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου-Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), που είχε σαν θέμα τη συζήτηση των όρων διακήρυξης δημοπρασίας των:

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Πέμπτη 02/11/2023, η σημαντική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν κυρίως την τύχη του εστιατορίου και αναψυκτηρίου της Λουτρόπολης.

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου με διακριτικό τίτλο «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.», η οποία θα διεξαχθεί δια ζώσης στα γραφεία της επιχείρησης, την 2η Νοεμβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη...

Όπως αποκλειστικά σας είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα μας, ταξιδάκι εργασίας θα κάνουν τρία μέλη της επιχείρησης της Λουτρόπολης, προκειμένου συμμετάσχει η επιχείρηση της Λουτρόπολης στην Διεθνή Τουριστική έκθεση του Λονδίνου WTM 2023 στις 5-9 Νοεμβρίου 2023 (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Κατά την διά περιφοράς συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης, πριν λίγο, σήμερα 27/10/2023, αποφασίσθηκε η πρόσληψη 35+ 10 ατόμων. Δείτε αναλυτικά στους παρακάτω πίνακες!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!! ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΣΟΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ!!

Θλίψη και απογοήτευση προκαλεί η εικόνα που αντικρίζουν εδώ και λίγες ημέρες οι επισκέπτες στην Λουτρόπολη Αλμωπίας από την εικόνα που παρουσιάζει το πάλι ποτέ κραταιό εστιατόριο της επιχείρησης, το οποίο εδώ και λίγες ημέρες κατέβασε ρολά, αφήνοντας νηστικούς όσους θέλουν να γευματίσουν με θέα τους μικρούς καταρράκτες και πισίνες.

Κατά την προχθεσινή (18/10/2023) συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Αλμωπίας, μετά τις τοποθετήσεις των επικεφαλής κλπ συμβούλων-μελών, τελευταίος ως είθισται έλαβε το λόγο ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος της Λουτρόπολης, Μπάτσης Χρήστος.

Μετά τις τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων κλπ συμβούλων, κατά την προχθεσινή (18/10/2023) συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Αλμωπίας, το λόγο ζήτησε και έλαβε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέσκος Δημήτρης.

Κατά τη χθεσινή, Τετάρτη 18/10/2023 συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της Επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας, μετά την τοποθέτηση του τέως Δημάρχου Μπίνου Δημήτρη (ΔΕΣ και ΕΔΩ), τον λόγο έλαβε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκος, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε για τις ευχές που δέχθηκε.