ΖΙΑΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ: ‘’ Ο ΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΕΝΝΑ ΔΙΚΑΙΕΣ ΝΙΚΕΣ’’!!-ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ-ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ !!

2022-01-29

Με απόφασή του το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, την 26/01/2022, ΑΘΩΩΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ τους Ζιάκα Κων/νο και Παπακανσταντίνου Δημήτρη, οι οποίοι διετέλεσαν Πρόεδροι στην Δ.Ε.Υ.Α Αριδαίας, καθώς επίσης και τα μέλη που συμμετείχαν στα Διοικητικά Συμβούλια, για υπόθεση που απασχόλησε την Αλμωπία πολλά  χρόνια, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους παραπάνω εμπλεκόμενους, σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό κλπ πεδίο της ζωής του.

Σαφώς δικαιωμένος, και μάλιστα με τη βούλα της... Θέμιδας, ο παραπάνω γνωστός φαρμακοποιός της Αριδαίας, Ζιάκας Κώστας, ζητά σε πρώτη φάση, έστω μία συγγνώμη από τους επικριτές του, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι ανοίγει πλέον ο δρόμος για την ενασχόληση της οικογένειάς του με τα αυτοδιοικητικά της Αλμωπίας και γενικότερα της. Πέλλας

Με σχετική ανάρτησή του μάλιστα στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ζιάκας Κων/νος, αναφέρει:

''Η αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση της ΔΕΥΑ Αριδαίας, είναι μια σημαντική δικαίωση για την προσπάθεια που κάναμε υπέρ των δημοτών των Αριδαίας και της Αλμωπίας, τηρώντας πάντοτε τους νόμους του κράτους και εφαρμόζοντας τις αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αριδαίας την περίοδο 2002-2006 πάντα ένιωθα περήφανος.

Σήμερα νιώθω δικαιωμένος. Η σπέκουλα, η συκοφάντηση, οι ψευδείς καταγγελίες από τα ΕΛΤΑ Χαλκηδονας, κατέπεσαν κατά την ακροαματική διαδικασία.

Η προσωπική ταλαιπωρία η δική μου αλλά και και άλλων στελεχών και μελών των διοικήσεων της ΔΕΥΑ Αριδαίας της περιόδου 2002-2010 έλαβε - επιτέλους - τέλος. Θέλω να τους ευχαριστήσω προσωπικά για τον αγώνα που δώσαμε μαζί, θεωρώντας άδικο να μας καταγγέλουν για αδικήματα τα οποία όχι μόνο ουδέποτε διαπράξαμε, αλλά υπηρετήσαμε το συμφέρον της επιχείρησης και την ΄έρυθμη λειτουργία της.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι είπαν την αλήθεια σεβόμενοι τον όρκο τους. Ότι ουδέποτε ζήτησα από τον οποιοδήποτε να ενεργήσει παρανόμως.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους στην ομάδα μου, φίλους πλέον, που ουδέποτε παρασύρθηκαν από τον ορυμαγδό των εις βάρος μου ψευδών καταγγελιών, δεν αμφέβαλλαν για εμένα και δεν φοβήθηκαν να υπερασπιστούν αυτά που πιστεύουν. Κάποιοι θέλησαν όχι μόνο την πολιτική μου εξώντοση αλλά και την ηθική καθώς και τον επαγγελματικό του αφανισμό.

Καλώ όλους τους συκοφάντες μου με διέσυραν όλα αυτά τα χρόνια να ζητήσουν συγνώμη. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθώ νομικά εναντίον κατά παντός υπευθύνου. Ευχαριστώ ξεχωριστά όλους τους νομικούς που εδώ και 14 χρόνια με την αγωνιστικότητα, τις πολύτιμες γνώσεις τους, την αντοχής και την δύναμη τους, συνέβαλαν ώστε να λάμψει η αλήθεια.

Δυστυχώς κάθε απόφαση έχει ένα τίμημα. Το προηγούμενο διάστημα της ταλαιπωρίας μου είχα χάσει το μέτρημα των εις βάρος μου ψευδών καταγγελιών από συγκεκριμένους πολέμιους. Είχα χάσει το μέτρημα των χρημάτων που έχω δαπανήσει για την υπεράσπιση μου σε αντίθεση με τους συκοφάντες που κρύφτηκαν πίσω από την ανωνυμία τους.

Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα. Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί όσο και αν προσπαθούν να την θάψουν μαζί με εμένα. Δεν τα κατάφεραν και με κάνουν πιο δυνατό. Το καραβάνι προχωρά και ας γαβγίζουν τα σκυλιά.... Ο άδικος πόλεμος γεννά δίκαιες νίκες!!''

29-01-2022/12:22