ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ: ''ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2023-09-18

Μπροστά σε μία μεγαλειώδη σε κόσμο συγκέντρωση, την οποία χαρακτήρισε συγκλονιστική (Δες φώτο από Drone) ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκος, αφού ευχαρίστησε, καταφανώς συγκινημένος τους φίλους και υποστηρικτές του συνδυασμού του, παρουσίασε συνολικά και τα 256 άτομα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του.

Μετά λοιπόν τα εγκαίνια του Εκλογικού του κέντρου, χθες Κυριακή 17/9/2023, προέβη στην παρουσίαση του συνδυασμού του, κατά τοπική κοινότητα και τέλος όλων των υποψηφίων Δημοτικών του Συμβούλων.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα αυτή των 256 ατόμων κάνει τη διαφορά και είναι αυτή που θα οδηγήσει το συνδυασμό ''ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'' στη νίκη στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου, που θα αφήσει στο παρελθόν όλα όσα έχουν πληγώσει τους κατοίκους της Αλμωπίας. Μία ομάδα που τους ενώνει η αγάπη για την περιοχή.

Τέλος, αναφερόμενος στα όσα απαράδεκτα και ανήθικα σχόλια ακούγονται τελευταία στην προεκλογική αρένα, τόνισε με έμφαση ότι παρά του ότι κάποιοι ρίχνουν το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου στα τάρταρα, εμείς θα τους αγκαλιάσουμε όλους χωρίς εξαιρέσεις.

Παρόντες ήταν ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης

Δείτε αποσπάσματα της ομιλίας του, στο παρακάτω ενδιαφέρον βίντεο...

Βίντεο του συνεργάτη μας Π.Ν

18/9/2023