ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ''ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ!! ΒΑΛΤΕ –Χ- ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2023-09-18

Ρεπορτάζ By Sakis

Μπροστά σε εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του συνδυασμού του (Δες παρακάτω φώτο από Drone) πραγματοποίησε χθες Κυριακή 17/9/2023 τα εγκαίνια του Εκλογικού του κέντρου ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" και υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, αφού αρχικά χαιρέτησε τα παριστάμενα στην εκδήλωση άτομα, υπό τους ήχους ανάλογης μουσικής υπόκρουσης, τελέστηκε ο αγιασμός από τρεις Ιερείς.

Στη συνέχεια, και έχοντας στο πλάι του συνεχώς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τη σύζυγό του, μίλησε στο κοινό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάποιοι διοίκησαν το Δήμο χωρίς να έχουν γνώσεις και τα ανάλογα προσόντα.

Τόνισε ότι δεν θα ρισκάρουμε το μέλλον του τόπου, ενώ απέδωσε ευθύνες σε όσους συγκυβέρνησαν την προηγούμενη τετραετία.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι ο αγώνας που δίνει τόσο ο ίδιος όσο και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του είναι αγώνας χωρίς έπαρση και αλαζονεία, ενώ κάποιοι βιάζονται να προβάρουν Δημαρχιακά κουστούμια!!

Στόχος, όπως επεσήμανε, είναι να τεθεί ο Δήμος Αλμωπίας σε τροχιά ανάπτυξης, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς και στα ερωτήματα που έθεσε η ιστοσελίδα μας αναφορικά με τις  ''πληγές'' που προσβάλλουν την Αριδαία και ειδικότερα το Κολυμβητήριο, Λαϊκή αγορά, άσπρη αποθήκη κλπ, λέγοντας ότι θα δοθεί λύση σε όλα αυτά.

Επίσης έθεσε τρία ερωτήματα, στα οποία απάντησε ο ίδιος με δύο ΟΧΙ και ένα ΝΑΙ και συγκεκριμένα:

1.-Μπορούν αυτοί που συγκυβέρνησαν το Δήμο να λένε ότι είναι το νέο και άφθαρτο; Απαντώντας, ΟΧΙ…

2.-Μπορούν αυτοί που απέτυχαν να ζητούν να διοικήσουν το Δήμο και πάλι; Απαντώντας ΟΧΙ…

3.-Μπορούν αυτοί που είναι καθαροί απέναντί σας, έχουν γνώσεις και εμπειρία και σας κοιτούν στα μάτια, να αναλάβουν τη διοίκηση του Δήμου; Απαντώντας ΝΑΙ…, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης για τις εκλογές του Οκτωβρίου...

Τέλος με ιδιαίτερη έμφαση διευκρίνισε ότι όποιος υποψήφιος έχει στόχο να μπει στο Δήμο, προκειμένου εξασφαλιστεί οικονομικά παίρνοντας κάποιο αξίωμα, δεν έχει ουδεμία θέση στο συνδυασμό του!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

18/9/2023