ΒΡΗΚΕ ‘’ΟΡΦΑΝΑ’’ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΤΜ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ…

2022-01-29

Σε μια πράξη που σπανίζει στις μέρες μας αλλά και μεγάλης ανθρωπιάς, φιλότιμου και εντιμότητας, προχώρησε ένας συμπολίτης μας, το πρωί της Παρασκευής στη Σύρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, ένας 39χρονος πήγε σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ATM) στην Ερμούπολη της Σύρου προκειμένου ο ίδιος να προβεί σε ανάληψη χρημάτων από το λογαριασμό του.

Φτάνοντας στο ΑΤΜ διαπίστωσε ότι ο προηγούμενος πελάτης της τράπεζας που είχε κάνει ανάληψη, είχε ξεχάσει να... πάρει τα χρήματα του! Έτσι, δίχως δεύτερη σκέψη, μπήκε στην τράπεζα και παρέδωσε τα χρήματα.

Πρόκειται για μια αξιέπαινη πράξη. Μπορεί το ποσό να ήταν μικρό, ωστόσο δεν έχει καμία σημασία. Ευτυχώς, που στις δύσκολες εποχές της ανέχειας και της ανασφάλειας που διακατέχει όλους, υπάρχουν ακόμα «Άνθρωποι» που διατηρούν την αξιοπρέπεια και το ήθος τους, δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλους. Αξίζουν συγχαρητήρια στο διαιτητή της ΕΠΣ Κυκλάδων, Γιάννη Ζαράνη.

Το Ευχαριστώ του Παναγιώτη στον Γιάννη

Ο Παναγιώτης Μώτος είναι ένα παιδί που ξέρει να εκτιμά, να επικροτεί και να συνεισφέρει όποτε κριθεί απαραίτητο ως εθελοντής Πυροσβέστης. Ο ίδιος θέλησα να πει ενα δημόσιο ευχαριστώ στο Γιάννη Ζαράνη, οποίος βρήκε τα χρήματα και τα παρέδωσε. Αξίζουν και στον ίδιο συγχαρητήρια, διότι στις μέρες, σπανίζει να επικροτούμε τα θετικά και να λέμε ένα Ευχαριστώ και ένα μπράβο.

"Σήμερα το πρωί είχα μια απερισκεψία σε ένα ΑΤΜ τραπέζας... έκανα ανάληψη χρημάτων και ξέχασα τα χρήματα στο ΑΤΜ ο επόμενος που πήγε βρήκε τα χρήματα και τα παρέδωσε στην τράπεζα...κίνηση που στις μέρες μας σπανίζει και θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως μέσα απ την καρδιά μου πιο πολύ για την ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ...παρά για τα χρήματα"

29-01-2022/10:07