ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!!

2021-06-01

Δυσάρεστη έκπληξη αποτέλεσε για ιδιοκτήτη επιχείρησης στο Πόρτο Ράφτη η επίσκεψη σε αυτό ενός ιερέα, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είχε «μακρύ χέρι», αφού καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να κλέβει εμπορεύματα.

Ο υπεράνω πάσης υποψίας ηλικιωμένος ρασοφόρος, φροντίζει να στείλει σε άλλο διάδρομο, μακριά του τον υπάλληλο της επιχείρησης, δήθεν για να τον εξυπηρετήσει, για να έχει ελεύθερο το πεδίο. Τότε, βρίσκει την ευκαιρία και αρπάζει κάτι μπροστά από το ταμείο και με μια αριστοτεχνική κίνηση το κρύβει διακριτικά μέσα στο ράσο. 

Μπροστά στα μάτια των υπαλλήλων του χρωματοπωλείου, ο ρασοφόρος δε διστάζει να απλώσει το χέρι του σε αντικείμενα, τα οποία καταλήγουν με έντεχνο τρόπο στο ράσο που φοράει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που παρουσίασε το Mega, με το δεξί του χέρι πλησιάζει το εμπόρευμα που κρέμεται. Απέναντί του δύο υπάλληλοι ασχολούνται με τις δουλειές τους. Πάντα με τη μάσκα στο πρόσωπό του, ο ρασοφόρος πιάνει το κλοπιμαίο και με τα δυο του χέρια παριστάνει ότι το περιεργάζεται.

 Δευτερόλεπτα αργότερα, μόλις διασφαλίζει ότι τα βλέμματα των δύο υπαλλήλων είναι στραμμένα αλλού, πιάνει το κλοπιμαίο με το αριστερό του χέρι και το βάζει στην τσέπη του, ενώ με το δεξί παριστάνει ότι το επιστρέφει πίσω στη θέση του.

Από άλλη κάμερα ασφαλείας φαίνεται να απλώνει και πάλι το χέρι του στο ράφι. Αφού σιγουρεύεται πως δεν τον βλέπει κανείς, βάζει στο ράσο ακόμα ένα αντικείμενο από το εμπόρευμα του μαγαζιού. Η περιοχή έχει αναστατωθεί από την δράση του ηλικιωμένου άντρα, χωρίς να έχει διαπιστωθεί εάν τελικά είναι ιερέας.

01-6-2021/19:16