ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΟΚ: Ο ΓΑΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-07-24

ΣΧΟΛΙΟ 1

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το τροχαίο στην Καβάλα το απόγευμα της Παρασκευής (23.07.2021), στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 3 άνθρωποι. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για τις λεπτομέρειες της τραγωδίας, νεκρός είναι ο οδηγός της μηχανής, και μια μάνα με το γιο της που απλά... ήταν στο πεζοδρόμιο!

Περίμεναν για να μπουν στο τραπέζι του γάμου και έχασαν τη ζωή τους.

Το τροχαίο συνέβη όταν αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει αναστροφή στη μέση του οδοστρώματος προκειμένου να μπει σε νησίδα στάθμευσης που υπήρχε στη μια μεριά του δρόμου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα μηχανάκι που διέρχονταν εκείνη τη στιγμή από το σημείο.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση σκοτώθηκε ακαριαία ο οδηγός της μηχανής. Η μηχανή σύρθηκε για κάποια μέτρα και παρέσυρε ανθρώπου που εκείνη τη στιγμή περίμεναν για να μπουν σε μαγαζί όπου θα γινόταν το γλέντι ενός γάμου!

Με λίγα λόγια, μάνα και γιος ενώ απλά περίμεναν για να γιορτάσουν την ένωση δύο ανθρώπων, ξαφνικά όλα «έσβησαν» και η οικογένειά τους καταστράφηκε, όπως και αυτή του οδηγού της μηχανής.

Άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά. Σύμφωνα, μάλιστα, με το kavalanews.gr, το ζευγάρι του γάμου ενημερώθηκε από τους συγγενείς που το περίμεναν για τις τραγικές εξελίξεις και η άφιξη του γαμπρού και της νύφης αναβλήθηκε...

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία ασθενοφόρα και ισχυρή αστυνομική δύναμη. Το τροχαίο έγινε απέναντι από τη δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Ο νεαρός οδηγός της μηχανής που συγκρούστηκε με το ΙΧ αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ακαριαία ήταν από την Καβάλα και πατέρας ενός βρέφους που επρόκειτο, μάλιστα, να βαφτίσει τον επόμενο μήνα...

Οι άλλοι δύο νεκροί, ήταν μια μητέρα με το γιο της, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι αυτή τη στιγμή, που προέρχονταν από την πόλη της Δράμας και ήταν καλεσμένοι στον γάμο που έμελλε να συνοδευτεί από αυτή την ανείπωτη τραγωδία...

24-7-2021/10:32

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-07-25 07:36

Το Όνομά σας:

Σ

Μήνυμα:

Αχ Θεέ μου καλο παραδεισο να εχουν όλοι τους τραγικό γεγονος