ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΜΗΧΑΝΗ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-09-22

Στο χειρουργείο το θύμα της επίθεσης στην Καλαμάτα. Τα αδέσποτα σκυλιά την περικύκλωσαν και κατάφεραν να την ρίξουν από το μηχανάκι που οδηγούσε. Η νέα επίθεση προβληματίζει...

Η επίθεση από τα αδέσποτα σκυλιά στην Καλαμάτα, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από άλλες των τελευταίων ημερών. Η άτυχη γυναίκα παραμένει σε νοσοκομείο και πλέον εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Τα σημάδια στο πρόσωπο, στα χέρια και στο υπόλοιπο σώμα, συμπυκνώνουν τον εφιάλτη που έζησε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι στενοί συγγενείς της, παραμένουν σε κατάσταση σοκ...

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (19-09-2022), μία νεαρή γυναίκα στη Νέα Είσοδο στην Καλαμάτα, επέστρεφε από τη δουλειά με τη μηχανή της. Κάποια στιγμή δέχτηκε επίθεση την ώρα που είχε κόψει ταχύτητα πλησιάζοντας στο φανάρι για να στρίψει.

Εκείνη τη στιγμή της επιτέθηκε μία αγέλη αδέσποτων σκύλων. Την έριξαν κάτω και άρχισαν να την δαγκώνουν, καθώς η γυναίκα δεν πρόλαβε να επιταχύνει για να ξεφύγει, και έπεσε από τη μηχανή. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τριπόλεως, όπου και νοσηλεύεται.

Σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Το θέμα γνωστοποίησε η ίδια με αναρτήσεις της, στα social media. 

22/9/2022