ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΙΟ, Ή ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!

2022-07-25

Τον Μάρτιο του 2021 ο Αλέξης Κούγιας κατηγορεί την ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση Λιγνάδη για «σειρά παράνομων ενεργειών», ισχυρίζεται ότι «χειραγωγεί τους μάρτυρες» και ανακοινώνει ότι σκοπεύει να στραφεί με μήνυση για παράβαση καθήκοντος τόσο εναντίον της όσο κατά των εισαγγελέων που ασχολήθηκαν με την υπόθεση.

Το Ιούλιο του 2022 καταφέρεται κατά της εισαγγελέως που άσκησε έφεση για την υπόθεση Λιγνάδη και την κατηγορεί ότι «προσβάλλει την τακτική δικαιοσύνη και τους τακτικούς δικαστές» και ότι δημιουργεί «ανασφάλεια στο αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών στις δικαστικές αποφάσεις».

Ενδιαμέσως έχει επιτεθεί στον Στέλιο Πέτσα (τον αποκαλεί «άσχετο» και «επικίνδυνο» να υπηρετεί τον ελληνικό λαό) επειδή δήλωσε ότι «η ελληνική κοινωνία δεν ανέχεται καταδικασμένοι βιαστές να είναι εκτός φυλακής».

Πριν λίγες ημέρες καταφέρθηκε ονομαστικά κατά συναδέλφου του και γενικώς εναντίον δικηγόρων «με ανεπαρκείς ή καθόλου γνώσεις του ποινικού δικαίου, μόνο για να εμφανιστούν στην τηλεόραση» και ότι φιλοξενούνται τηλεοπτικά λόγω καλών δημοσίων σχέσεων με παρουσιαστές και ιδιοκτήτες σταθμών!

Επιθέσεις, κατηγορίες, απειλές για μηνύσεις, προσβολές και κανείς δεν απαντά, δεν αντιδρά, δεν ζητά ευθύνες.

Τον σέβονται; Τον παραδέχονται; Του δίνουν δίκιο; Ή τον φοβούνται;

Πηγή: harddog-sport.blogspot.com