ΣΚΥΔΡΑ: ''ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ'' Ή ''ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ'' !!

2023-07-22

Πέρα από την πράξη ''αλτρουϊσμού'' και στα πλαίσια της καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων, Αλμωπίας και Σκύδρας, καθόσον λόγω του γεγονότος ότι ο Δήμος Σκύδρας, λόγω φθοράς κλπ ζημιών που υπέστησαν τα απορριμματοφόρα του Δήμου, και τα οποία για άγνωστο λόγο δεν επισκευάσθηκαν!!, παραχωρείται με την υπ΄αριθμ. 1861 από 21/7/2023 απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας, και ύστερα από αίτηση του παραπάνω Δήμου, ένα απορριμματοφόρο του Δήμου Αλμωπίας στο Δήμο Σκύδρας, προκειμένου καλύψει τις ανάγκες του στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Δεν γνωρίζουμε περαιτέρω λεπτομέρειες, όπως π.χ γιατί έγκαιρα δεν αποκαταστάθηκαν και δεν επισκευάσθηκαν οι ζημιές κλπ, των απορριμματοφόρων του Δήμου Σκύδρας, που όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση δεν υπάρχει η δυνατότητα επισκευής των οχημάτων αυτών στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα!!.

Απορία και ερωτηματικά προκαλεί  το γεγονός αυτό, δηλαδή, πως η Δημοτική Αρχή Σκύδρας ή η Δημοτική Αρχή του 65%!! άφησε να συμβεί κάτι τέτοιο!!

Μάλλον κάποιος θα πρέπει να τους μιλήσει για αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας ότι δηλαδή ''Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν'' ή εάν προτιμάτε ''Το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν''!!

Δείτε τη σχετική απόφαση, Ε Δ Ω

22/7/2023