ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!! ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ…

2022-09-27

Επιμένει στην προκλητική ρητορική η Τουρκία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να εξαπολύει νέες απειλές κατά της χώρας μας. Σε ομιλία που απηύθυνε στην έδρα του κόμματός του, ο Τούρκος πρόεδρος είπε πως "πιστεύετε ότι η υποστήριξη από την Αμερική και την Ευρώπη θα σας σώσει; Δεν θα σας σώσει".

"Ξέρουμε πολύ καλά τι θέλουν να κάνουν αυτοί που προκάλεσαν την Ελλάδα να μας επιτεθεί. Δεν παραβλέπουμε αυτά τα βρώμικα σενάρια", είπε ο Ερντογάν και πρόσθεσε πως "τα όπλα που συσσωρεύτηκαν στη Δυτική Θράκη και στα νησιά δεν σημαίνουν τίποτα για εμάς. Γιατί η δύναμή μας είναι πολύ πιο πέρα. Θα θέλαμε όμως να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτό σημαίνει μυστική κατοχή για την εν λόγω χώρα".

Συνέχισε την προκλητική του τοποθέτηση λέγοντας πως "οι τρομοκράτες προστατεύονται σχεδόν σε κάθε χώρα της Ευρώπης, ειδικά στο στρατόπεδο του Λαυρίου της Ελλάδα" και συμπλήρωσε: "Καθορίζουμε τα βήματά μας στο πλαίσιο των δικών μας προτεραιοτήτων και των συμφερόντων του έθνους μας".

Επανήλθε, δε, στο μεταναστευτικό αναφέροντας: "Λυπούμαστε βαθιά για το γεγονός ότι η Μεσόγειος σήμερα συνδέεται με την ένταση και τους θανάτους μεταναστών. Χιλιάδες καταπιεσμένα παιδιά και γυναίκες που εγκατέλειψαν τη Συρία άφησαν την τελευταία τους πνοή στα μανιασμένα νερά της Μεσογείου. 

Οι δυτικές χώρες προτίμησαν να παίξουν τις τρεις μαϊμούδες μπροστά στις τραγωδίες. Οι πόρτες που ήταν κλειστές για τους πρόσφυγες άνοιξαν διάπλατα στους τρομοκράτες του PKK και τους Γκιουλενιστές".

27/9/2022