ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΕ ΓΑΜΟ: Η ΠΕΘΕΡΑ … ΕΠΙΑΣΕ ΤΗ ΝΥΦΗ ΜΕ ΤΗΝ... ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ, ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ!!

2022-09-23

Το περιστατικό συνέβη στην διάρκεια γάμου και μάλιστα μέσα στην τουαλέτα χώρου εστίασης. Γαμπρός ένας άνδρας από την περιοχή ενώ η νύφη από την Πάτρα. Αυτό όμως που δεν γνώριζε κανείς είναι ότι η νύφη διατηρούσε παράλληλη σχέση με Πατρινό ο οποίος εργάζεται στον χώρο των φρούτων και λαχανικών.

Μάλιστα ο γαμπρός γνώριζε για την «φιλία» (μέχρι εκεί έφταναν οι «γνώσεις» του για τον εραστή) και συμφώνησε να κληθεί ως καλεσμένος τόσο στην γαμήλια τελετή όσο και στην δεξίωση! Η νύφη έδειχνε να είναι μες στην τρελή χαρά και το 'ριξε και στον χορό (όπως η παράδοση απαιτεί) στην διάρκεια του γαμήλιου γλεντιού σε έναν γνωστό χώρο δεξιώσεων.

Κάποια στιγμή όμως προφανώς θα είδε την «στενοχώρια» του εραστή και αποφάσισε να... του πει δυο λογάκια στην τουαλέτα. «Γύρω στις 3 τα ξημερώματα τον κάλεσε στην τουαλέτα και φυσικά έφυγαν ξεχωριστά μας είπε ο Α.Δ. αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Η πεθερά όμως είχε «υποσψιαστεί» εδώ και καιρό πως... κάτι περίεργο συνέβαινε με τον «κολλητό» και «ενίοτε συνεργάτη» της νύφης και την ακολούθησε. Περίμενε λίγο, και ξαφνικά μπαίνει στην τουαλέτα και βλέπει τον «φίλο» μαζί με τη νύφη σε ερωτική περίπτυξη!

Εγινε το έλα να δεις! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο εραστής γρονθοκοπήθηκε από γαμπρό και ένα ακόμη άτομο, ενώ φυσικά το ζευγάρι οδηγήθηκε την επομένη... σε διαζύγιο! Αγνωστο παραμένει αν η νύφη... συνεχίζει την σχέση της με τον «δαρμένο» φίλο της.

Πηγή: https://flamis.gr/

23/9/2022