ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ!!

2022-03-17

Άναυδος ο Βόλος από την καταγγελία και τα στοιχεία που αποκαλύπτονται. Ο αστυνομικός καταδικάστηκε αν και αρνήθηκε τα πάντα...

Ο αστυνομικός καταδικάστηκε και ο Βόλος συζητάει τις τελευταίες μέρες τα στοιχεία που αποκαλύπτονται. Με την καταγγελία συναδέλφου του, να δίνει τροφή για σχόλια διαδοχικά. Ο κατά τα άλλα έμπειρος αστυνομικός, με 25 χρόνια προϋπηρεσία, κρίθηκε ένοχος, επειδή βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο, γυναίκες αστυνομικούς, την ώρα που άλλαζαν ρούχα, για να αναλάβουν υπηρεσία.

Σε φυλάκιση ενός έτους καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας εν ενεργεία αστυνομικός, μετά από καταγγελία γυναίκας συναδέλφου του, ότι σε περιφερειακό Αστυνομικό Τμήμα βιντεοσκοπούσε με το τηλέφωνό του τις γυναίκες που άλλαζαν ρούχα πριν αναλάβουν υπηρεσία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αστυνομικός, την περίοδο Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος του 2018 βιντεοσκοπούσε στις τουαλέτες γυναικών του Τμήματος τις γυναίκες συναδέλφους του, όταν άλλαζαν ρούχα, για να φορέσουν την υπηρεσιακή τους στολή.

 Ο αστυνομικός που υπηρετεί στην Αστυνομία 25 χρόνια, εκπροσωπήθηκε στο Δικαστήριο δια συνηγόρου και φέρεται να είχε τοποθετήσει το κινητό του τηλέφωνο σε σακούλα συλλογής πλαστικών καπακιών για ανακύκλωση και το είχε ανοιχτό στη λειτουργία του βίντεο για να καταγράφει τις κινήσεις των γυναικών του Τμήματος.

Η γυναίκα αστυνομικός που τον κατήγγειλε, αντιλήφθηκε το τηλέφωνο σε σακούλα, απέναντι από την πόρτα της τουαλέτας των γυναικών, διαπίστωσε ότι βρισκόταν σε λειτουργία βίντεο και είχε καταγράψει το κάτω μέρος των ποδιών της και τα παπούτσια της.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και ισχυρίζεται ότι είχε ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο στις τουαλέτες, ενώ ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν ένας συγγενής του και ένας φίλος του. 

Η εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του, το Δικαστήριο απέρριψε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, που πρότεινε η υπεράσπιση και τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή και η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

17-3-2022/09:05