ΘΡΗΝΟΣ: ΝΕΚΡΟΣ 12ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ 17ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ…

2021-09-02

ΣΧΟΛΙΟ 1

Θλίψη σκόρπισε στο Κοντοδεσπότι της Εύβοιας, ο απρόσμενος θάνατος ενός 12χρονου αγοριού, το οποίο μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Τρίτης στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του eviathema.gr, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι, ο 12χρονος έχασε τις αισθήσεις του και άμεσα οι οικείοι του κάλεσαν ασθενοφόρο, μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες να τον επαναφέρουν.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, λίγο μετά τις 13:30, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φορούσε βηματοδότη.

Νεκρός 17χρονος από ηλεκτροπληξία στη Χαλκίδα

Σοκαρισμένη είναι η Χαλκίδα καθώς το βράδυ της Τρίτης πέθανε από ηλεκτροπληξία ένα 17χρονο παιδί.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον χτύπησε ρεύμα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Άμεσα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο 17χρονος φέρεται να σκοτώθηκε ακαριαία όταν προσπάθησε να θέσει σε λειτουργία ένα παλιό φορτηγό της οικογενειακής επιχείρησης κρεάτων, το οποίο αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μπαταρία του.

Η τραγική είδηση του θανάτου του 17χρονου έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, έφυγε από τη ζωή ακόμη ένα αγόρι από ηλεκτροπληξία. Πρόκειται για το 9χρονο αγοράκι από τη Ζάκυνθο που χτυπήθηκε από ρεύμα μιας μονάδας κλιματιστικού ενώ έπαιζε με τους φίλους του.

02-9-2021/08:55

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-09-03 07:18

Εισάγετε κείμενο:

Αχ ψυχούλα αγγελάκια καλο παράδεισο να εχετε κουράγιο να δίνει ο Θεός στις οικογένειες σας