''ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΣ'' ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ… ΔΟΥΛΕΙΑ!!

2021-11-10

20χρονη πήγε σε κατάστημα στον Βύρωνα να ζητήσει δουλειά και ο ιδιοκτήτης της επιτέθηκε σεξουαλικά

Ολα όσα έγιναν μέσα στο μαγαζί

Άγρια σεξουαλική επίθεση απο ιδιοκτητη μπουτίκ στον Βύρωνα, σε 20χρονη κοπελα που πήγε να πιάσει δουλειά ως πωλήτρια. Ο άνδρας, προσποιήθηκε οτι θελει να την περάσει απο συνέντευξη για δει αν διαθέτει τα προσόντα, έδωσε στο 20χρονο κορίτσι άλλα ρούχα και όταν την έβαλε να ποζάρει, της όρμησε απο πίσω και προσπάθησε να εκτονώσει τα αρρωστημένα του ένστικτα. 

Η κοπέλα αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και αφου κυριολεκτικά παλεψε με τον ξαναμμένο ιδιοκτήτη που θέλησε να εκμεταλλευτεί την ανάγκη μιας 20χρονης για εργασία, πήγε στο τμήμα του Βύρωνα και κατήγγειλε το συμβάν.

Η επίθεση

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας όλα ξεκίνησαν στις 16:30 της Δευτέρας. Η 20χρονη πέρασε το κατώφλι του καταστήματος ρούχων που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Βύρωνα. Εκεί συνάντησε εναν άνδρα που της ειπε οτι είναι ο ιδιοκτήτης, λέγεται (σ.σ: ανέφερε το όνομα του), είναι γύρω στο 1.80 και 40-45 ετών, μελαχρινός με αραιά μαλλιά. Αφού της έκανε κάποιες ερωτήσεις στη συνεχεια της ζήτησε να αλλάξει τα ρούχα της και να φορέσει απο το κατάστημα έτσι ώστε να την αξιολογήσει ως πωλήτρια. 

Η κοπέλα το έκανε και ο ανώμαλος εργοδότης, την πλησίασε και της ανέβασε το εσώρουχο, δήθεν για να το φτιάξει. Ομως δεν σταμάτησε εκεί. Της κατέβασε με τροπο το παντελόνι και της ζήτησε να στηριχτει σε μια καρέκλα. Η 20χρονη το εκανε και τότε αυτος πήγε απο πίσω της και της όρμησε ακουμπώντας τα γεννητικά του όργανα πάνω της. 

Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ, έβαλε τις φωνές και αφού κατάφερε να ξεγλιστρήσει απο τα νύχια του σεξουαλικου αρπακτικού, ντυθηκε γρήγορα έφυγε τρέχοντας απο το κατάστημα και πήγε στην Αστυνομία οπου κατήγγειλε το συμβάν.

10-11-2021