ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ) ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ!! (ΦΩΤΟ)

2021-11-13

Λένε ότι "´Οταν σε επαινεί ο αντίπαλός σου ,ψάξε να βρείς το λάθος σου"!!. Να όμως που στην περίπτωσή μας δεν έχει ισχύ αυτό το γνωμικό...

Την τιμητική της είχε χθες Παρασκευή 12/11/2021 κατά τη διπλή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, μία γνωστή στους κατοίκους της Πέλλας από τη θητεία της ως Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας,  Αηδονά Αθηνά.

Ειδικότερα, κατά την ειδική συνεδρίαση που αφορούσε την ψήφιση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, αφού έλαβε αρχικά τα εύσημα από τον Περιφερειάρχη Τζιτζικώστα Απόστολο, στη συνέχεια έλαβε και τα εύσημα σχεδόν από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, για την καταπληκτική δουλειά που έκανε και κάνει στον τομέα αυτό, ως υπεύθυνη Αντιπεριφεριάρχης στα Οικονομικά θέματα, τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της.

Έτσι λοιπόν, μετά την αρχική τοποθέτηση του Περιφερειάρχη, τον λόγο έλαβε η Αηδονά Αθηνά η οποία εισηγήθηκε τον προϋπολογισμό και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων.

Συναινετικός εμφανίσθηκε ο επικεφαλής της παράταξης ''Πράξεις για τη Μακεδονία'', Παπαστεργίου Χρήστος, ο οποίος υπερψήφισε τον προϋπολογισμό, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει τα χρήματα που διατέθηκαν από την περιφέρεια για την ενίσχυση των δομών υγείας της περιοχής να τα διεκδικήσει η περιφέρεια από τη γενική κυβέρνηση, καθόσον το ποσό είναι αρκετά μεγάλο αφού ανέρχεται στα 280 εκ. ευρώ όπως ανέφερε.

Ο επικεφαλής της ''Λαϊκής Συσπείρωσης'' Αβραμόπουλος Σωτήριος χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό, ''Προϋπολογισμό διαχείρισης της μιζέριας'', καταψηφίζοντας αυτόν όπως και κάποιες άλλες παρατάξεις.

Τέλος, ''Παρόν'' ψήφισε ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Βάνης Δημήτριος, όχι γιατί διαφώνησε με τον προϋπολογισμό, αλλά διαμαρτυρόμενος για την απουσία υλικοτεχνικής υποστήριξης από το Προεδρείο, αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά τις διαδικτυακές συνεδριάσεις των περιφερειακών συμβουλίων (όχι καλή σύνδεση, γραμματειακή υποστήριξη κλπ).

Τελικά ο προϋπολογισμός ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία, ενώ αμέσως ξεκίνησε η τακτική συνεδρίαση όπου και πάλι... πρωταγωνίστρια ήταν η Αηδονά Αθηνά αφού από τα 12 θέματα, εισηγήθηκε τα 10!!

Δείτε σχετικές φώτο...

13-11-2021