ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗ, ΓΙΑΝΤΣΗ ΚΑΙ ΚΕΤΙΚΙΔΗ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ...

2024-03-29

Ρεπορτάζ By Sakis

Τα δικά τους ερωτήματα έθεσαν κατά τη χθεσινή, Πέμπτη 28/3/2024 προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, Χατζηγιαννίδης Χρήστος, Γιάντσης Δημήτρης και Κετικίδης Γιάννης.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος (Χατζηγιαννίδης), αναφέρθηκε στα γήπεδα τένις που υπάρχουν στην παραποτάμια περιοχή (ΚΤΕΛ Αριδαίας) και εάν υπάρχει η σκέψη να παραχωρηθούν τα γήπεδα αυτά σε συλλόγους!!, ενώ αναφέρθηκε και στην ίδρυση καταφυγίου αδέσποτων, για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε εκτενώς σε επόμενο βίντεό μας.

Ο δεύτερος εξ΄αυτών (Γιάντσης ) αναφέρθηκε στο υψηλό κόστος της ηχητικής κάλυψης στην καρναβαλική παρέλαση, αλλά και στη δημιουργία του Κοινωνικού φροντιστηρίου όπου σαν ιδιοκτήτης φροντιστηρίου ζήτησε να συμμετάσχει και αυτός στην προσπάθεια αυτή.

Τέλος ο τρίτος εξ΄αυτών (Κετικίδης) αναφέρθηκε στην καρναβαλική παρέλαση δίνοντας τα εύσημά του, ενώ επεσήμανε και τις δυσκολίες για το φυσικό αέριο που αναφέρθηκε ο Δήμαρχος, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αλμωπία σχετικά με τις διακοπές στο ηλεκτρικό ρεύμα.

29/3/2024