"ΤΑ ΑΝΗΣΥΧΑ ΜΟΛΥΒΙΑ" ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΝΙΣΣΑΣ

2021-04-14

Μια αξιόλογη και αξιέπαινη δημιουργική δραστηριότητα έχουν ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια από τους μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Άρνισσας, με την βοήθεια των δασκάλων του σχολείου. 

Εκδίδουν την εφημερίδα «ΑΝΗΣΥΧΑ ΜΟΛΥΒΙΑ» 16σέλιδη αυτή την φορά σας παρουσιάζουμε παρακάτω για ανάγνωση το 31ο φύλλο όπου μπορείτε να την διαβάσετε και να "ανησυχήσετε" με όλα τα όμορφα θέματα που επέλεξαν οι μαθητές, τα παιδιά σας να δημοσιεύσουν παίρνοντας τα μολύβια τους φωτιά!!

 Εμείς προτείνουμε την εφημερίδα να την αγοράσετε στην έντυπη μορφή της ενισχύοντας έτσι το ταμείο των μαθητών του σχολείου, αφού τα χρήματα πρώτα καλύπτουν τα έξοδα του τυπογραφείου τα υπόλοιπα χρήματα αξιοποιούνται για την αγορά εκπαιδευτικού και υλικοτεχικού, εξοπλισμού για το σχολείο. Βέβαια η μεγαλύτερη αμοιβή είναι η επιβράβευση όλης αυτής της προσπάθειας των παιδιών και των εκπαιδευτικών που τους αξίζουν συγχαρητήρια...

 Την εφημερίδα μπορείτε να την προμηθευτείτε από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές τις μαθήτριες τους δασκάλους και τις δασκάλες, χαιρόμαστε να διαβάζουμε την όμορφη αυτή εφημερίδα κάθε φορά που εκδίδεται .

Καλή ανάγνωση σε όλους !!!

 Η εφημερίδα δημοσιεύεται σε ηλεκτρονική μορφή στη σελίδα αφού εξαντληθούν όλα τα έντυπα τεύχη.

Παρακάτω είναι το link για δημοσίευση όλης της εφημερίδας από όπου μπορείτε να το κάνετε αντιγραφή επικόλληση.

https://arnissanews.blogspot.com/2021/04/31-y-2021-otikoy.html#more

14-4-2021/19:55