ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ & ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

2021-02-13

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ Ο.Μ.

«ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία» ΕΔΕΣΣΑΣ-ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

Την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 συγκροτήθηκε το νέο Συντονιστικό Όργανο της Ο.Μ. «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία» της Έδεσσας-Βεγορίτιδας. Τη θέση του Συντονιστή ανέλαβε ο σ. Τάσος Σιώνης.

Είχαν προηγηθεί το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου εκλογές για την ανάδειξη εκλογικών αντιπροσώπων για την επικείμενη νομαρχιακή συνδιάσκεψη της 21ης Φεβρουαρίου από την οποία θα αναδειχθεί η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Το νέο συντονιστικό όργανο αναλαμβάνει σε μια κρίσιμη για τη χώρα και την περιοχή μας περίοδο την ευθύνη τόσο για την οργανωτική ανασυγκρότηση όσο και για την προπαρασκευή της Ο.Μ. στην πορεία του κόμματος προς το συνέδριό του.

Προτεραιότητα του είναι η προσπάθειά του να λειτουργήσει καταλυτικά στη σύνθεση όλων των προοδευτικών δυνάμεων της περιοχής προκειμένου ο ακραίος, νεοσυντηρητικός και αυταρχικός νεοφιλελευθερισμός των κυβερνητικών πολιτικών της Ν.Δ. σύντομα να αποτελέσει παρελθόν.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Μετά από πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους Νάσου Τσιτερίδη, εκλεγμένου μέλους του νέου συντονιστικού οργάνου του Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της οργάνωσης, η συνεδρίαση εκλογής Συντονιστή και υπόλοιπων οργάνων, όπως και στις περισσότερες οργανώσεις του κόμματος σε ολόκληρη τη χώρα, μετά τις εκλογές εν όψει των νέων νομαρχιακών, αλλά και του επικείμενου συνεδρίου.

Στην Ομάδα Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών - Προοδευτική Συμμαχία μετά την ψηφοφορία προέκυψε το εξής αποτέλεσμα:

Τσιτερίδης Νάσος - Συντονιστής

Χατζηπέτρου Κώστας - Αναπληρωτής

Αρκουμάνη Ειρήνη - Υπεύθυνη Τύπου

Στεργίου Γιώργος - Ταμίας

Καλφοπούλου Αλίκη - Υπεύθυνη Οργανωτικού

Μέλη: Κιόσης Δημήτρης

Σγορούδης Γιώργος

Τοσουνίδης Αριστείδης

Χατζοπούλου Μαριάννα

13-02-2021/10:02