ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΣΕ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΔΡΑ ΓΙΑ ΤΑ... ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!! (ΦΩΤΟ)

2024-05-29

ΣΧΟΛΙΟ 1

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...

Τα εύλογα και μάλλον δικαιολογημένα παράπονα των κατοίκων της Αριδαίας δέχεται τελευταία η ιστοσελίδα μας για την ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του συντριβανιού στην κεντρική πλατεία της πόλης, Αθ. Σέτσκου, η οποία κατακλύζεται καθημερινά από πλήθος μεγάλων και μικρών παιδιών που παίζουν σ΄αυτήν και αναζητούν μία όαση δροσιάς λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν ή θα επικρατήσουν οσονούπω στην πόλη.

Δυστυχώς αν και το Καλοκαίρι είναι ήδη προ των πυλών με τις θερμοκρασίες να χτυπάνε… κόκκινο, το μοναδικό συντριβάνι της Αριδαίας στην κεντρική πλατεία της πόλης, για άγνωστο λόγο ακόμη δεν έχει τεθεί σε λειτουργία.

Η ίδια δυστυχώς κατάσταση επικρατεί και στην Σκύδρα με το συντριβάνι στην κεντρική πλατεία της πόλης, εδώ και χρόνια για άγνωστο λόγο δεν τίθεται σε λειτουργία!!

Στον αντίποδα στην πόλη της Έδεσσας, όλα τα συντριβάνια της πόλης,(Καταρράκτες, πλατεία Τημενιδών, Κιουπρί) λειτουργούν εδώ και καιρό, προσφέροντας δροσιά στους περαστικούς, αποτελώντας και έναν... μαγνήτη για τον επισκέπτη να επισκεφθεί την Πρωτεύουσα της Πέλλας.

Ας ελπίσουμε να τεθεί σύντομα σε λειτουργία και το μοναδικό συντριβάνι της Αριδαίας, τώρα που οι θερμοκρασίες χτυπάνε κόκκινο!!

29/5/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-05-29 22:50

Το Όνομά σας: Αγνωστος

Μήνυμα: Τι να φταίει άραγε ?? Μήπως ο προηγούμενος δήμαρχος !