ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ… ΟΑΣΗ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΔΡΑ!!

2021-06-28

ΣΧΟΛΙΟ 1

Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε σε ένα  επίκαιρο, λόγω υψηλών θερμοκρασιών, θέμα, που έχει θίξει αρκετές φορές κατά το παρελθόν η ιστοσελίδα μας, αλλά και έχει επισημανθεί ουκ ολίγες φορές από τους κατοίκους και επισκέπτες της Πέλλας, σχετικά με το θέμα της μη λειτουργίας των συντριβανιών σε κάποιους Δήμους της Π.Ε Πέλλας.

Το καλοκαίρι ήδη μας έχει χτυπήσει την πόρτα, οι θερμοκρασίες πήραν την ανιούσα και όλοι αναζητούν μία όαση δροσιάς, σε σκιερούς χώρους και στα συντριβάνια που χαρίζουν δροσιά.

Ανάμεσα στους τυχερούς λοιπόν στους τέσσερις Δήμους της Πέλλας, οι κάτοικοι και επισκέπτες της Έδεσσας και των Γιαννιτσών, όπου τα συντριβάνια των δύο αυτών πόλεων, λειτουργούν χωρίς σταματημό.

Στον αντίποδα, δυστυχώς η πόλη της Αριδαίας και Σκύδρας, αν και υπάρχουν στις κεντρικές τους πλατείες συντριβάνια, για άγνωστο λόγο δεν τα λειτουργούν και έχουν μετατραπεί σε χώρο συγκέντρωσης απορριμμάτων, ενώ ειδικά το συντριβάνι της Σκύδρας έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ μη λειτουργικότητας, αφού για πολλά χρόνια, παρά τα παράπονα των κατοίκων, η Δημοτική Αρχή για τους δικούς της λόγους αρνείται να το θέσει σε λειτουργία.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον το συντριβάνι της Αριδαίας να λειτουργήσει σύντομα, γιατί το συντριβάνι της Σκύδρας μάλλον θα παραμείνει σε.. νάρκη, ως είθισται!! 

28-6-2021/19:12

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-06-28 21:42

Το Όνομά σας:

Σκυδραιος

Μήνυμα:

Εμείς τώρα που θα φύγει και η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ θα γίνουμε ένα ωραίο χωριό. Ε κυρία Δήμαρχε τι είπατε θα παραμείνουμε πόλη επειδή έχετε το 60%; Δεν άκουσα πείτε πάλι πιο δυνατά.....Καημένη Σκυδρα που σε κατάντησαν αυτοί που έχουν το 60%, φαντάσου να είχαν το 80% δεν θα έμενε ούτε σπίτι όρθιο.