ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80 ΠΑΣΧΑΛΗΣ-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ... (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-10-07

Συνελήφθη χθες ο Πασχάλης Αρβανιτίδης, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ από την Ηρώ Καριοφύλλη στο T-live, στον Alpha ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη στο σπίτι του στα νότια προάστια, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς είχε δοθεί εντολή για τη σύλληψή του μετά από μήνυση του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάγκαλου για συκοφαντική δυσφήμιση. Η υπόθεση βαίνει προς διευθέτησή της.

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης μίλησε για τη σύλληψή του στην Πόπη Παπαδοπούλου και στο T-live. «Ήταν μία παλιά υπόθεση και επρόκειτο για μία παρεξήγηση. Παλιά θέματα αφορούσε η υπόθεση, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες ακόμα και κάποια στιγμή είδε ότι έληξε η προθεσμία και διέταξε την σύλληψή μου» είπε χαρακτηριστικά.

Ας θυμηθούμε την ιστορία.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 16 χρόνια, το 2005, όταν η Ουρανία Τουτουντζή είχε υποδείξει τον Πασχάλη Αρβανιτίδη ως πατέρα του παιδιού της, μετά από τεστ πατρότητας που είχε πραγματοποιηθεί. Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης και η σύζυγός του Αλίκη Αρβανιτίδη, αντί να το αποδεχτούν, ξεκίνησαν έναν αγώνα κατά την Ουρανίας Τουτουντζή, κάνοντας δηλώσεις και αμφισβητώντας ευθέως τα αποτελέσματα του γενετιστή, Κωνσταντίνου Πάγκαλου, που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση. Το ζευγάρι μάλιστα τότε σε τηλεοπτικές εμφανίσεις του είχε κάνει λόγο για «αδιαφανείς διαδικασίες».

Ο τραγουδιστής είχε ζητήσει αναψηλάφηση της υπόθεσης, ισχυριζόμενος πως η πραγματογνωμοσύνη για το τεστ δεν έγινε από τον γενετιστή Κωνσταντίνο Πάγκαλο, αλλά από άλλο άτομο στο εργαστήριό του.

Τότε, το δικαστήριο κατόπιν δημόσιας συνεδρίασης είχε απορρίψει το βασικό ισχυρισμό του τραγουδιστή. Μάλιστα, είχε χαρακτηρίσει εκπρόθεσμη την αίτησή του, βάζοντας σφραγίδα στο ότι ο Πασχάλης είναι ο πατέρας του παιδιού της Ουρανίας Τουτουνζή.

«Όλες οι μέχρι σήμερα δικαστικές διαμάχες (μηνύσεις και αγωγές), μεταξύ του ζεύγους Αρβανιτίδη και του καθηγητή Κ. Πάγκαλου σε όλους τους βαθμούς έχουν κερδηθεί οριστικώς και αμετακλήτως από τον κ. Πάγκαλο», είχε αναφέρει το γραφείο Τύπου του καθηγητή Ιατρικής Γενετικής Κωνσταντίνου Γ. Πάγκαλου.

Το 2016, η καθηγήτρια κοινωνιολογίας, μετά τη δικαστική δικαίωση βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Tatiana Live και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τη δική της αλήθεια. Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου είχε εξομολογηθεί πως «ο γιος της ήξερε όλη την αλήθεια, τα πάντα. Ήταν και επιλογή μου. Ακόμα κι αν ήμουν σίγουρη ότι δεν θα μπορούσε να το μάθει μόνο του, εγώ θα του το έλεγα. Μόνο την αλήθεια μπορούμε να στηρίξουμε».

Οι τελευταίες δηλώσεις για το στιγμιαίο λάθος.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Πασχάλης, είχε δηλώσει στο Σου Κου Family και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: «Όλο αυτό είναι ένα δημιούργημα και τερατούργημα, κατά τη γνώμη μου, θα έλεγα των κίτρινων λεγόμενων δημοσιογράφων της εποχής εκείνης. Γιατί εγώ δεν είπα ότι το παιδί είναι στιγμιαίο λάθος. Εγώ είπα ότι αυτό που έκανα, αυτή η απιστία που έκανα, ήταν ένα στιγμιαίο μου λάθος.

Δεν το κατάλαβε όμως κανένας! Από τη στιγμή που βαπτίζεις όλη την ιστορία ως στιγμιαίο λάθος, δεν το κατάλαβες. Αντίθετα, το χρησιμοποίησε και το χρησιμοποίησε προσβλητικά. Από κει και πέρα σε όποια υποχρέωση μου επέβαλε το δικαστήριο, εγώ είμαι εντάξει σ' αυτήν.

 Η οικογένειά μου συνεχίζει να είναι όπως ήταν και αυτό είναι και το χαρακτηριστικό μας και το καμάρι μας. Φυσικά, αυτή η ιστορία άφησε πίκρες, πόνο, αδικία τεράστια προς την οικογένειά μας. Όταν υπάρχει όμως αγάπη όλα ξεπερνιούνται».

07-10-2021/17:03