ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ…

2024-04-02

ΣΧΟΛΙΑ 3

Με αφορμή την ανακοίνωση προκήρυξης για την επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη στον Δήμο Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ) αν και είναι ακόμη νωρίς, παρ΄όλα αυτά, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τα ονόματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας οι ενδιαφερόμενοι είναι αρκετοί.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, τα ονόματα που ακούγονται είναι, δύο πρώην Δημάρχων, ενός πρώην Δημοτικού Συμβούλου και συνεργάτη του Παρούτογλου Νίκου, το όνομα ενός συνεργάτη του Μπάτση Χρήστου ο οποίος είχε διατελέσει ειδικός συνεργάτης επί εποχής του, ενώ ακούγεται και το όνομα ενός μέλους της οικογένειας νυν Δημοτικού Συμβούλου!!

Να τονίσουμε και πάλι ότι όλα αυτά είναι σενάρια και έρπουσες φημολογίες και ο χρόνος θα δείξει εάν αληθεύουν.

Να υπενθυμίσουμε ότι, για την εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη, απαιτούνται 17 θετικές ψήφοι, όπερ σημαίνει ότι χρειάζονται και ψήφοι από την αντιπολίτευση, ενώ η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων λήγει την ώρα 12:00 της 08/4/2024.

02/4/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-04-03 00:06

Το Όνομά σας: Ααρων

Μήνυμα: Όνομα δεν ξέρουμε,αλλά θα είναι Δεξιος-α.Αυτο επιτάσσει το κομματικό συμφέρον.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-04-03 08:29

Το Όνομά σας: Ενας

Μήνυμα: Ωραίος τίτλος ακούγονται ονόματα αλλά δεν ακούγονται ονόματα αλλά πρώην δήμαρχοι λέει δήλ τίποτα

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2024-04-03 17:29

Το Όνομά σας: Σασμος

Μήνυμα: Καλά να δούμε συνεργάτες πρώην δημάρχους , θα γελάσουμε, κι αν είναι δεξιός ιμιτασιον θα είναι σαν κάποιους κάποιους, δήθεν ....ναχαμε να λέγαμε,ξέρουν άραγε ποιος είναι ο ρόλος του ειδικού συνεργάτη για να προσφέρει έργο η θα μπει μόνο για προσωπικό όφελος και ξεπληρωμα γραμματιου του νυν δημάρχου?