ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ- ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ!!

2022-06-02

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην εκπαίδευση!! Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε...

Σύλληψη άνδρα νηπιαγωγού για άσεμνες ενέργειες σε 5χρονη σε νηπιαγωγείο

Συνελήφθη με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκου. Ένας άνδρας νηπιαγωγός συνελήφθη επειδή χάιδεψε με ανάρμοστο τρόπο 5χρονο κοριτσάκι, σε νηπιαγωγείο της Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο μεσήλικας άνδρας κατηγορείται ότι έκανε άσεμνες ενέργειες σε βάρος της 5χρονης, ενώ έγινε αντιληπτός από μια νηπιαγωγό, η οποία ενημέρωσε σχετικά τους γονείς της.

Αμέσως μετά έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, ο άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έρευνα για σεξουαλική παρενόχληση από δασκάλα σε παιδικό σταθμό

Βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τη διερεύνηση καταγγελίας προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας που έγινε από γονείς ενός παιδιού εις βάρος δασκάλας του παιδικού σταθμού Κρηνίδων στην Καβάλα.

Οι γονείς του παιδιού, σύμφωνα με το kavalapoint.gr, αρχικά κατήγγειλαν το περιστατικό στη διεύθυνση του παιδικού σταθμού ενώ προχώρησαν και σε καταγγελία στην εισαγγελία. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Η διοίκηση του Νομικού Προσώπου του δήμου Καβάλας, μετά την Ε.Δ.Ε. που πραγματοποίησε, απομάκρυνε την δασκάλα από την εργασία της μέχρι να ολοκληρωθεί η αυτεπάγγελτη εισαγγελική έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν προχωρήσει οι καταθέσεις, με τελευταία την κατάθεση του ίδιου του παιδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν μερικούς μήνες, ένα ακόμη ζευγάρι είχε προχωρήσει σε καταγγελία για την ίδια δασκάλα.

Όπως φαίνεται δεν είχε γίνει τότε κάποια εισαγγελική έρευνα και η δασκάλα είχε παραμείνει στη θέση της μέχρι να έρθει η πρόσφατη νέα καταγγελία και να απομακρυνθεί από τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό.

Πηγή: star.gr

02/6/2022