ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ ΣΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣΣΑ-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ…

2022-08-10

Σε μία σύλληψη και στον σχηματισμό δικογραφίας κατά δύο ατόμων, αντίστοιχα, προέβησαν Αστυνομικοί της Πέλλας. Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες (9 Αυγούστου 2022) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας...

... ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (8 Αυγούστου 2022) το απόγευμα, παρέλαβε από αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ένα όχημα, το οποίο πωλούνταν αφού τον έπεισε για υποτιθέμενη κατάθεση του χρηματικού αντιτίμου.

Το όχημα εντοπίστηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του. Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, για απάτη.

Στη δεύτερη περίπτωση, από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 4ης Αυγούστου 2022 σε περιοχή της Πέλλας, αφαίρεσε από πυλωτή πολυκατοικίας ένα ποδήλατο, αξίας 200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

10/8/2022