ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ: ΑΓΡΙΟΣΚΥΛΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΓΚΥΟ ΑΝΤΙΛΟΠΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΑΙΝΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ  ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΤΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-10-29

Πανδαιμόνιο επικράτησε όταν ένα πεινασμένο αγριόσκυλο όρμηξε σε μια έγκυο αντιλόπη - ιμπάλα, με έναν ιπποπόταμο να προσπαθεί να σώσει το θύμα, που στη συνέχεια κυνηγήθηκε από μια ύαινα και τελικά κλάπηκε από μια λεοπάρδαλη.

Οι τουρίστες που έκαναν σαφάρι στο εθνικό πάρκο άγριας ζωής Kruger στη Νότια Αφρική έγιναν μάρτυρες ενός συγκλονιστικού θεάματος. Μια αντιλόπη - ιμπάλα έπεσε θύμα της ακόρεστης πείνας ενός αγριόσκυλου, μιας ύαινας και μιας λεοπάρδαλης, με έναν ιπποπόταμο να προσπαθεί μάταια να τη σώσει.

Το βίντεο τράβηξε η 31χρονη ψυχολόγος Γκάμπι Χοτζ, ενώ απολάμβανε ένα ήσυχο ηλιοβασίλεμα στο Djuma Sabi Sand, στο εθνικό καταφύγιο άγριας ζωής Kruger. «Οι θάμνοι ήταν απίστευτα ήρεμοι και ειρηνικοί, μέχρι που ένα αγριόσκυλο προκάλεσε απόλυτο πανδαιμόνιο» λέει η τουρίστρια.

Οι αντιλόπες - ιμπάλα μπορούν να τρέξουν πάνω από 60 χλμ/ώρα, αλλά δυστυχώς για το συγκεκριμένο ζώο ούτε η ταχύτητα δεν ήταν αρκετή για να το γλιτώσει από τον θάνατο. «Το αγριόσκυλο κυνήγησε την αντιλόπη μέσα στο νερό, ένας ιπποπόταμος τη συνόδεψε έξω από τη λίμνη, αλλά εκεί συνάντησε τη μοίρα της» σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα.

«Το αγριόσκυλο έριξε την αντιλόπη στο χώμα και σύντομα στο τσιμπούσι μπήκε και μια ύαινα. Η ύαινα ξέσκισε την κοιλιά του άτυχου ζώου και τράβηξε έξω ένα πλήρως ανεπτυγμένο έμβρυο. Το καταβρόχθισαν μέσα σε λίγα λεπτά» ανέφερε.

Από τα δέντρα εκεί κοντά, μια νεαρή λεοπάρδαλη παρακολουθούσε τη σκηνή και περίμενε την ευκαιρία της για να λάβει το μερίδιό της. Η αναστάτωση που προκλήθηκε από μια αγέλη ελεφάντων εκεί γύρω είχε ως αποτέλεσμα το αγριόσκυλο να εγκαταλείψει το γεύμα και να επιστρέψει στο κοπάδι του.

Αυτό δημιούργησε τον αναγκαίο αντιπερισπασμό και η λεοπάρδαλη έτρεξε και έκλεψε την αντιλόπη.

«Όλοι μας παρακολουθούσαμε σοκαρισμένοι και θλιμμένοι για τη μοίρα της ιμπάλα και του αγέννητου μωρού της. Ήταν μια σουρεαλιστική υπενθύμιση για το πόσο σκληρή μπορεί να είναι η άγρια φύση» λέει η γυναίκα.

Δείτε το βίντεο - Προσοχή σκληρές εικόνες:

29-10-2021/18:06