ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: ''ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ'' ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ!!

2023-10-28

Η παρακάτω μικρή ιστορία αντιπροσωπεύει δυστυχώς το σήμερα και το τι ακριβώς συμβαίνει στις μέρες μας. Διαβάστε την και θα καταλάβετε…

Μπήκαν στρατιώτες σ' ένα χωριό κ βίασαν όλες τις γυναίκες, εκτός από μία που αντιστάθηκε στον στρατιώτη, τον σκότωσε κ έκοψε το κεφάλι του! Αφού οι στρατιώτες ολοκλήρωσαν την αποστολή τους κ επέστρεψαν στους στρατώνες τους, τότε βγήκαν όλες οι γυναίκες από τα σπίτια τους, μαζεύοντας τα σκισμένα ρούχα τους κλαμμένες, εκτός από μία!

Βγήκε από το σπίτι της κ ήρθε με το κεφάλι του στρατιώτη στα χέρια της, το βλέμμα της ήταν γεμάτο υπερηφάνεια κ είπε:

-Νομίζατε ότι θα τον άφηνα να με βιάσει χωρίς να τον σκοτώσω ή να με σκοτώσει ;;

Οι γυναίκες του χωριού κοίταξαν η μία την άλλη κ αποφάσισαν ότι θα πρέπει ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ , ώστε να μην υπερηφανευτεί με την Τιμή της κ έτσι ώστε οι σύζυγοί τους να μην τις ρωτήσούν , όταν επιστρέψουν από τη δουλειά , γιατί δεν αντισταθήκατε σαν κι αυτήν!

Της επιτέθηκαν και ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ!! (Σκότωσαν την Τιμή, για να ζήσει η Ντροπή!)

Αυτή είναι η περίπτωση των διεφθαρμένων στην κοινωνία μας σήμερα. Σκοτώνουν κ απομονώνουν κάθε έντιμο άτομο , έτσι ώστε να μην υπάρχει μάρτυρας στην διαφθορά τους.... !!!!

28/10/2023