ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ Π.Ε ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΠΙΚΩΝ & ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ- ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ…

2022-05-06

ΣΧΟΛΙΟ 1

Κάλπες για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ την Κυριακή 8 Μαίου θα στηθούν και στην Πέλλα, προκειμένου οι ψηφοφόροι επιλέξουν την ονομασία του κόμματος όπου ανάμεσα στις προτάσεις είναι "ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής" και "ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη", ενώ δεν αποκλείονται να προκύψουν και άλλες καθώς και το σήμα που θα κυριαρχεί αν θα είναι ο γνωστός ήλιος.

Επίσης, πρόκειται να εκλεγούν παράλληλα  οι Τοπικές και οι Νομαρχιακές Επιτροπές..

Το σύνολο των συνέδρων που θα εκλεγούν ανέρχεται σε 4602 , οι οποίοι θα κληθούν το τριήμερο 20-22 Μαΐου, όπως έχει ήδη αποφασιστεί, να εκλέξουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τα κεντρικά όργανα του. Στο τελικό σώμα του συνεδρίου θα προσκληθούν ακόμη αριστήνδην μέλη καθώς και προσωπικότητες του ευρύτερου χώρου.

Τα εκλογικά τμήματα στην Π.Ε Πέλλας θα είναι τα παρακάτω

-Αριδαία.................. Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο

-Έδεσσα.................... Ισόγειο Δημαρχείου

- Σκύδρα.................. Πνευματικό Κέντρο

-Κρύα Βρύση.......... Πνευματικό Κέντρο

- Γιαννιτσά ..............Πνευματικό Κέντρο

Ώρα έναρξης ψηφοφορίας ορίσθηκε στις 07:00 το πρωί και λήξη στις 19.00 το απόγευμα, με εξαίρεση το εκλογικό κέντρο της Αριδαίας, που θα κλείσει στις 18:30 λόγω εκδήλωσης θεατρικής παράστασης.

06/5/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-05-06 22:58

Μήνυμα:

Αυτές είναι δουλειές συνεδρία εκλογές βολεμένοι κρατικές επιχορήγησης κάτσε αγρότη κτηνοτρόφε να πεθαίνεις στη δουλειά να σου πίνουν το αίμα και να πας στο τέλος να τους ψηφίσεις