ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Τ.Ε.Β.Ε-Ο.Α.Ε.Ε & Τ.Σ.Α ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ,  ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΞΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

2023-09-07

Μία παροιμία του θυμόσοφου λαού μας λέει: ''Εδώ που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα΄ρθεις'' και είναι απόλυτο λογικό ότι κάποτε όλοι μας ή μάλλον όσοι είναι γραφτό, θα περάσουμε από αυτό το στάδιο της νεότητας στο στάδιο των απόμαχων της ζωής.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr  παραχώρησε λοιπόν ο εμπνευστής της δημιουργίας του Νέου Σωματείου Συνταξιούχων ΤΕΒΕ- ΟΑΕΕ & ΤΣΑ του Δήμου Αλμωπίας, ο γνωστός επαγγελματίας της Αριδαίας, Τοξίδης Κώστας.

Συγκεκριμένα, αρχικά αναφέρθηκε στο ποιος είναι ο Τοξίδης Κώστας, στις προσπάθειές του να δημιουργήσει το παραπάνω Σωματείο, στα προβλήματα που αντιμετώπισε, στα σχέδια του για το σωματείο, στις σχέσεις του Σωματείου με τις τοπικές Αρχές κλπ.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την ενημέρωση που έκανε μέσω της ιστοσελίδας μας προς τους συνταξιούχους, αλλά και γενικότερα τους κατοίκους της Αλμωπίας, ζητώντας την ενεργή συμμετοχή και εγγραφή στο παραπάνω Σωματείο των ενδιαφερομένων και δικαιούχων συνταξιούχων, προκειμένου δυναμώσει η φωνή τους στις διεκδικήσεις για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, αν και όπως μας ομολόγησε στο τέλος, νιώθει απογοητευμένος από κάποια γεγονότα και στις σκέψεις του είναι να μην συνεχίσει την αξιόλογη αυτή του προσπάθειά  και να διαλύσει το Σωματείο!!

Δείτε παρακάτω στα δύο βίντεο, την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Τοξίδη Κώστα, καθώς και ποια είναι η άποψή του για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Αλμωπίας.

07/9/2023

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΞΙΔΗ ΚΩΣΤΑ ΜΕΡΟΣ 1ο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΞΙΔΗ ΚΩΣΤΑ ΜΕΡΟΣ 2ο