ΣΟΚ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 23ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΑΠΗΡΗΣ ΟΤΙ ΒΙΑΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ!!

2022-09-09

Βιασμό από τον θείο της κατήγγειλε η 23χρονη με αναπηρία, την οποία η μητέρα της είχε διώξει από το σπίτι στο οποίο διέμεναν στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα κατέθεσε στο δικαστήριο, όπου δικαζόταν η μητέρα της, ότι βιάστηκε από τον 40χρονο θείο της, που τους φιλοξενεί για διακοπές. Η 23χρονη ανέφερε ότι ο θείος της την είχε βιάσει μία μέρα πριν την διώξει από το σπίτι η μητέρα της, την περασμένη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, καθώς και τον περασμένο Νοέμβριο στο σπίτι τους σε χωριό της Καλαμπάκας.

Το δικαστήριο μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη διέταξε να διαβιβαστεί η δικογραφία πίσω στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου για τη διερεύνηση του θέματος. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τόσο η μητέρα της 23χρονης όσο και η αδελφή και η θεία της και αδελφή του 40χρονου που καταγγέλθηκε για βιασμό, φαίνεται να γνώριζαν τι συνέβαινε. Η 23χρονη στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι μάλωνε με την μητέρα της γιατί δεν της επέτρεπε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η μητέρα της ανέφερε πως είναι άνεργη και διαμένει με τις δύο κόρες σε χωριό της Καλαμπάκας. Η 50χρονη που κάθισε χθες στο εδώλιο, απολογούμενη, είπε πως δεν εργάζεται και πως την συντηρούν τα αδέρφια της που μένουν στον Βόλο.

09/9/2022