ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ:ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ-ΠΕΛΛΑΣ!! ΟΔΗΓΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ!!-ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-09-18

Ρεπορτάζ By Sakis

ΣΧΟΛΙΟ 1

Έντρομη πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι κάτοικοι που διαμένουν πλησίον του πρώην Δημαρχείου Εξαπλατάνου-Πέλλας, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στην ιστοσελίδα μας, σήμερα Κυριακή περί ώρα 07.30 από έναν εκκωφαντικό θόρυβο που άκουσαν.

Τι είχε συμβεί;

Οδηγός αυτοκινήτου ο οποίος κινείτο με κατεύθυνση από Εξαπλάτανο προς Αριδαία, ο οποίος  μάλλον έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία βάδιζε με την βοήθεια του -Π- στην άκρη του οδοστρώματος. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν περίοικοι, την άτυχη ηλικιωμένη Ελευθερία την παρέσυρε αρκετά μέτρα και κυριολεκτικά την πέταξε κάτω από την πολυθρόνα που υπάρχει στον αύλειο χώρο της οικίας της, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Αμέσως μετά το δυστύχημα, ο άγνωστος οδηγός, ο οποίος πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες άφησε στο σημείο την... ταυτότητά του, αφού οι Αρχές περισυνέλλεξαν από τον τόπο κομμάτια του οχήματός του, εγκατέλειψε την άτυχη Ελευθερία και εξαφανίσθηκε!!

Την υπόθεση ερευνούν οι Αρχές και είναι μάλλον ζήτημα χρόνου η ταυτοποίηση και σύλληψη του δράστη.

Η κηδεία της άτυχης ηλικιωμένης θα πραγματοποιηθεί μετά την έλευση των παιδιών της που βρίσκονται στη Γερμανία.

18/9/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-09-18 11:49

Μήνυμα: Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα της κουράγιο να δίνει στην οικογένεια της και στους φίλους της .