ΣΟΚ: ΝΕΚΡΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ 22 ΚΑΙ 57 ΕΤΩΝ ΔΙΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ!!

2022-09-04

ΣΧΟΛΙΟ 1

Τέλος στη ζωή τους έδωσαν δύο συνάνθρωποί μας, 22 και 57 ετών, χθες Σάββατο. Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ένας 22χρονος φοιτητής στην Άρτα. Οι συγγενείς του τον αναζητούσαν, καθώς επί δύο ημέρες δεν είχαν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί του. Η οικογένειά του ανησύχησε και αποφάσισε να απευθυνθεί στην Αστυνομία.

Αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα και ανοίγοντας την πόρτα αντίκρισαν νεκρό τον φοιτητή. Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς στον χώρο εντοπίστηκαν χάπια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost.gr. Ωστόσο, φως στην αιτία θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργηθεί.

Η οικογένεια του άτυχου 22χρονου διαμένει σε περιοχή της Αττικής και ο ίδιος ολοκλήρωνε τις σπουδές του σε τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που έχει έδρα στην Άρτα.

Στη δεύτερη περίπτωση, τραγωδία στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ της Κρήτης, καθώς το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου, στις 10 περίπου το βράδυ ένας 57χρονος ασθενής αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι νοσηλευτές βρήκαν απαγχονισμένο στην τουαλέτα θαλάμου τον 57χρονο Ιρλανδό ασθενή που νοσηλεύονταν στην παθολογική κλινική.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών, δεν κατέστη δυνατόν να κρατηθεί στη ζωή.

04/9/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-09-06 07:23

Μήνυμα: Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή και των δύο δύναμη και κουράγιο να δίνει στις οικογένειες τους