ΣΟΚ: ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΣ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!-ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΣΧΕΔΟΝ 80 ΠΤΩΜΑΤΑ… (ΦΩΤΟ)

2021-12-16

Σοκάρουν τα απίστευτα εγκλήματα κατά γυναικών που έκανε άνδρας στη Μεγάλη Βρετανία. Ποια η καταδίκη του από τα βρετανικά δικαστήρια.

Ο 67χρονος Άγγλος, Ντέιβιντ Φούλερ, θα πεθάνει στη φυλακή, επειδή σκότωσε δύο γυναίκες, προχώρησε στο βιασμό των σωμάτων τους και κακοποίησε σεξουαλικά σχεδόν 80 πτώματα σε νεκροτομεία νοσοκομείων.

Ο δολοφόνος ξυλοκόπησε και στραγγάλισε μέχρι θανάτου την 25χρονη Wendy Knell, και την 20χρονη Caroline Pierce, πριν τους επιτεθεί σεξουαλικά, σε δύο ξεχωριστές επιθέσεις, στο Kent της Αγγλίας, το 1987.

Ο ηλεκτρολόγος Φούλερ, γνωστός ως «Bedsit Killer», συνελήφθη 33 χρόνια μετά τις επιθέσεις, όταν μια σημαντική ανακάλυψη DNA τον συνέδεσε με τις δολοφονίες.

Οι δολοφονίες ήταν μια από τις μεγαλύτερες ανεξιχνίαστες υποθέσεις διπλής δολοφονίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, πριν από τη σύλληψη του Φούλερ.

Μια έρευνα στο σπίτι του, στο Σάσεξ, στις 3 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, αποκάλυψε δεκάδες άρρωστα βίντεο με τον ίδιο να κακοποιεί σώματα νεκρών γυναικών περισσότερο από μια δεκαετία.

Ο Φούλερ αρχικά ομολόγησε την ενοχή του μόνο για τη ανθρωποκτονία της Knell και όχι της Pierce, αλλά λίγες μέρες μετά τη δίκη του παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε και τις δύο γυναίκες.

Κρίθηκε επίσης ένοχος για άλλα 51 αδικήματα, συμπεριλαμβανομένων 44 κατηγοριών που αφορούσαν 78 πτώματα, μαζί και τριών παιδιών.

Αυτά περιλαμβάνουν τη σεξουαλική κακοποίηση πτώματος, την κατοχή πορνογραφικού υλικού που περιλαμβάνει σεξουαλική κακοποίηση σε πτώμα και τη λήψη απρεπών φωτογραφιών παιδιών.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη για τις δολοφονίες, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα αφεθεί ποτέ ελεύθερος, σύμφωνα με το δικονομικό σύστημα της Μεγάλης Βρετανίας.

16-12-2021/12:17