ΣΟΚ: ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΙΕΡΕΑ!!

2021-06-28

Δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί το σοκ από τις καταγγελίες για βιασμό δυο ανήλικων (τότε) κοριτσιών από ιερέα στο Αγρίνιο (ΔΕΣ και ΕΔΩ),  και μια νέα υπόθεση έρχεται στο φως. Αυτή τη φορά το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από μέλος του κλήρου έρχεται στο φως.

Η νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση καταγράφηκε σε χωριό της Τριχωνίδας, όπου ιερέας κατηγορείται για ασέλγεια σε γυναίκα, πολύ μεγαλύτερή του σε ηλικία.

Σύμφωνα το agriniopress.gr και με όσα κατατέθηκαν στην Αστυνομία στο Αγρίνιο, στις αρχές Ιουνίου, 42χρονος ιερέας σε χωριό της Τριχωνίδας, φέρεται να προχώρησε σε ασελγή πράξη σε βάρος γυναίκας, αρκετά μεγαλύτερης του σε ηλικία, στην αυλή του σπιτιού της.

Μάλιστα το περιστατικό, όπως καταγγέλλεται, διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου της γυναίκας, με αποτέλεσμα να προκληθεί φραστικό επεισόδιο.

Δυο μέρες μετά, η γυναίκα, που έχει συγγενική σχέση με τον 42χρονο, προχώρησε στην υποβολή παραπόνων στην Αστυνομία. Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο της Ασφάλειας του Αγρινίου μάλιστα, μετά την καταγγελία ο ιερέας κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και αποδέχθηκε τα σε βάρος του καταγγελλόμενα.

Οι συγγενείς της παθούσας, εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εναντίον του.

28-6-2021/11:35