ΣΟΚ: ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥ-!!-ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!!

2022-08-11

ΣΧΟΛΙΑ 3

Πένθος στο Πολεμικό Ναυτικό από την είδηση πως ένας αντιπλοίαρχος έχασε ξαφνικά τη ζωή του εντός της υπηρεσίας του το μεσημέρι της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε ότι ο αντιπλοίαρχος Μάχιμος Ν.Π. που υπηρετεί στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού απώλεσε αιφνιδίως τις αισθήσεις του εντός της υπηρεσίας σήμερα το μεσημέρι.

Ο αντιπλοίαρχος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται. Για το συμβάν ενημερώθηκαν οι οικείοι του.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του συναδέλφου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

11/8/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-08-13 07:18

Μήνυμα: Τελικα ηταν εμβολασμενοι ολοι αυτοι που πεθαιναν ξαφνικά από ανακοπή;

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2022-08-13 11:34

Μήνυμα: Τα εμβόλια κάνουν δουλειά..... Γι' αυτό στον Αμερικανικό στρατό εμβολιάστηκαν Όλοι εκτός πιλότων και πλοιαρχων.... Οι Αμερικανοί τότε είχαν δηλώσει: "Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε την ασφάλεια της αεροπορικής μας δύναμης, διότι σε περίπτωση που τα εμβόλια κάνουν επιπλοκές μπορεί καποιο πολεμικό αεροσκάφος να πέσει σε εχθρικά χέρια και αυτό δεν είναι κάτι που το θέλουμε ".

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία:

2022-08-13 23:53

Μήνυμα: Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια του και στους φίλους του