ΣΟΚ ΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ: ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ!!

2022-04-26

Η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματός της το οποίο μετά από τρελή πορεία σε παρακείμενο χωράφι ανατράπηκε δίπλα σε στάβλο.

Άγιο είχε η μία γυναίκα οδηγός στην Ηλεία όταν το αυτοκίνητό της εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε χωράφι υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, καθώς ο πυροσβέστης που κλήθηκε για τον απεγκλωβισμό της ήταν ο σύζυγός της!

Ο άντρας έμεινε έκπληκτος όταν είδε ότι το άτομο που βρισκόταν μέσα στο τουμπαρισμένο αυτοκίνητο ήταν η σύζυγός του. Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας - Πηνείας στο ύψος της Δάφνης νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματός της το οποίο μετά από τρελή πορεία σε παρακείμενο χωράφι ανατράπηκε δίπλα σε στάβλο. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Π.Υ. Αμαλιάδας, προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη γυναίκα για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο Πύργου.

Ο σύζυγός της, έσπευσε δίπλα της, όπως και οι συναδελφοί του και στη συνέχεια τη συνόδευσε στο ασθενοφόρο για το νοσοκομείο.

26/4/2022