ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΟΚ: ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΗ!!

2021-04-14

Στη σύλληψη ενός δασκάλου για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αλλά και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές, σε περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας.

Η υπόθεση, που προκαλεί σοκ, αφορά σε γεγονότα που καταγγέλλονται ότι συνέβησαν πριν από 14 χρόνια. Συγκεκριμένα, ο δάσκαλος συνελήφθη έπειτα από μήνυση που κατέθεσε μία 28χρονη, σήμερα, γυναίκα, καταγγέλλοντας τον δάσκαλο για ασελγείς πράξεις σε βάρος της, όταν ήταν 14 ετών.

Μετά τη μήνυση και με εισαγγελική εντολή, οι αστυνομικές Αρχές έκαναν έρευνα, εντοπίζοντας στην κατοχή του δασκάλου υλικό παιδικής πορνογραφίας, ανάμεσα στο οποίο και υλικό στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται και η μηνύτρια.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, εκδόθηκε ένταλμα, και ο κατηγορούμενος συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες και κρατείται ενόψει της απολογίας του στον ανακριτή.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι κατηγορίες που περιγράφονται στο ένταλμα είναι για ασέλγεια κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος είναι εν ενεργεία δάσκαλος και διευθυντής σε δημοτικό σχολείο.

Η μηνύτρια δεν υπήρξε μαθήτριά του, ωστόσο, συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

14-4-2021/14:19