ΦΡΙΚΗ: ΑΝΗΛΙΚΗ 11ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ Ο 50ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ!!

2022-02-16

 Η 11χρονη βρήκε το θάρρος και περιέγραψε στην δασκάλα του τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του θείου της το τελευταίο διάστημα.

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση για τα όσα κατήγγειλε ότι περνούσε στα χέρια του θείου της μια 11χρονη στην Κρήτη με την τραγική της ιστορία να αποκαλύπτεται όταν εξομολογήθηκε τα πάντα στη δασκάλα της.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretalive.gr η ιστορία αποκαλύφθηκε τα τελευταία 24ωρα στην Ανατολική Κρήτη καθώς το 11χρονο κορίτσι, μαθήτρια δημοτικού, φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα τα βάσανα που βιώνει στο σπίτι του 58χρονου θείου της, του αδερφού, δηλαδή, του πατέρα της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας creta24.gr από το σχολικό περιβάλλον της ανήλικης, που το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει συμπεριφορά και ήταν συνεχώς θλιμμένη και κλεισμένη στον εαυτό της, βρήκε το θάρρος και περιέγραψε στην δασκάλα του τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του θείου της το τελευταίο διάστημα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες της ιστοσελίδας Cretalive, το κορίτσι έμεινε ορφανό από πατέρα, η μητέρα ζει αλλά είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ μία γιαγιά που υπάρχει είναι υπερήλικη και δεν μπορεί να το φροντίσει. Έτσι ανέλαβε να το μεγαλώσει ο αδερφός του πατέρα, ο οποίος τότε ήταν παντρεμένος και πολύτεκνος.

Ο 58χρονος χώρισε, έμεινε μόνος στο σπίτι με το κοριτσάκι. Τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ανατριχιαστικά. Το παιδί φέρεται να κατήγγειλε ότι το έδερνε, ασελγούσε σε βάρος του ενώ πήγαινε από 8 ετών μόνο στο σχολείο, το οποίο μάλιστα ήταν αρκετά μακριά από το σπίτι. Τις περισσότερες φορές ήταν πεινασμένο και σχεδόν πάντα ήταν απεριποίητο. Παρ' όλα αυτά, τόσα χρόνια δεν υπήρξε ουδεμία ουσιαστική παρέμβαση από αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να εξακριβωθεί τι γίνεται με το κοριτσάκι, πώς ζει, πώς μεγαλώνει, αν είναι καλά.

Για την ώρα η 11χρονη φιλοξενείται προσωρινά στο νοσοκομείο μέχρι να κριθεί η τύχη του σε κάποια δομή ενώ ο 58χρονος οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

11-02-2022/12:33