ΣΟΚ: 70ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 45ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ!!

2022-03-16

Ακόμη μια φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικού εγκλήματος απασχολεί από τη Δευτέρα την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας στη Ρόδο. Ένας 70χρονος έχει καταγγελθεί για βιασμό της 45χρονης κόρης του, η οποία έχει νοητική υστέρηση.

Η κόρη του καταγγελλόμενου από τον πρώτο του γάμο τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση και φροντίδα του αδελφού της καθώς η μητέρα της έχει πεθάνει προ 5ετίας.

Κάθε εβδομάδα επισκέπτεται σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr, τον πατέρα της, που έχει ξαναπαντρευτεί, στην οικία του στη Ρόδο.

Εργάτης που εργαζόταν κοντά στο σπίτι του καταγγελλόμενου είδε από παράθυρο να κακοποιείται σεξουαλικά η 45χρονη από έναν υπερήλικα

Ο εργάτης ενημέρωσε σχετικά τον εργοδότη του και έκπληκτοι και οι δύο ενημερώθηκαν από τον φερόμενο ως δράστη ότι ήταν ο πατέρας της. Φέρεται μάλιστα να τους είπε να τον ενημερώσουν αν η γυναίκα τους ενοχλούσε διότι είχε νοητική στέρηση!

Κατεπείγουσα προανάκριση

Ο εργάτης και ο εργοδότης του έσπευσαν και ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και από τη Δευτέρα έχει κινηθεί κατεπείγουσα προανάκριση και έχει ενημερωθεί ο αδελφός της φερόμενης ως θύματος που έχει ήδη αναθέσει στον δικηγόρο κ. Βασίλη Μπέη να υποβάλει δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας και να κινήσει όλες τις διαδικασίες για τον ποινικό κολασμό του πατέρα!

Ο τελευταίος αλλά και η φερόμενη ως θύμα δεν είχαν έως χθες το απόγευμα καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας.

16-3-2022/15:01