ΣΟΚ: 40ΧΡΟΝΟΣ… ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ 22ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ!!

2021-03-01

Την 22χρονη κόρη φίλου του, κατηγορείται πως βίασε 40χρονος Λαρισαίος. Ο φερόμενος ως δράστης, έχοντας παρουσιαστεί ως «οραματιστής - πνευματιστής» με «υπερφυσικές ιδιότητες» και πως είχε «τη δύναμη να θεραπεύει πάσχοντες», κλήθηκε από τον πατέρα να τον βοηθήσει στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η κόρη του, της ελαφράς νοητικής υστέρησης.

Ο 40χρονος «πεφωτισμένος» που προσφέρθηκε να βοηθήσει και θα γιάτρευε «διά της χάρης του Θεού» τη «μειωμένη πνευματική και νοητική κατάσταση» της 22χρονης - σύμφωνα και με τη μηνυτήρια αναφορά - καταχράστηκε την εμπιστοσύνη του φίλου του και το περασμένο καλοκαίρι βίασε την 22χρονη.

Ο βιασμός περιγράφεται αναλυτικά από το θύμα, αλλά εξίσου προκλητικά είναι όσα φέρεται να της υποδεικνύει εν είδει προτροπής αλλά απειλής στην πραγματικότητα, ο 40χρονος μετά τον βιασμό και ο οποίος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα συστήνει στην 22χρονη «να πλυθεί» και να «φτιάξει λίγο τη διάθεσή της».

Σκηνή που περιγράφει η 22χρονη στη μήνυση - όπως αναφέρει το eleftheria.gr - σημειώνοντας πως «όταν ολοκλήρωσε την πράξη, μου τόνισε με τρόπο επιτακτικό ότι δεν έπρεπε να μιλήσω σε κανέναν, πόσο μάλλον στον πατέρα μου διότι θα χαλούσα τη φιλία τους, αν όμως μιλούσα μου δήλωσε ότι θα με έβγαζε τρελή».

«Δεν είχα τη δύναμη να αντιδράσω» προσθέτει η 22χρονη «ήμουν μουδιασμένη, ένιωθα περίεργα και αμήχανα, ήμουν σαστισμένη, φοβισμένη και απορημένη οπότε» ο 40χρονος «μου συνέστησε να φτιάξω λίγο τη διάθεσή μου, να πάω να πλυθώ και να βγω από το σπίτι, ώστε να μην αναρωτιούνται πού είμαι για να μην εμφανιστεί από πουθενά ο πατέρας και με βρει εκεί πάνω μόνη μου μαζί του γιατί όπως είπε "δεν κάνει, να με βρει εδώ μαζί του".

Πριν ανοίξω την πόρτα μού είπε αυτολεξεί "και θυμήσου, μη μιλήσεις πουθενά, όπως είπαμε κάποια πράγματα τα κρατάμε μαζί μας μέχρι τον τάφο μας"».

Ο δράστης «από την πρώτη στιγμή προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη» της 22χρονης και να καταστεί «ένα οικείο πρόσωπο» της ζωής της «θεωρώντας ότι αυτό αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέρος της θεραπείας» της νεαρής κοπέλας που έχει διαγνωστεί με «μέτρια νοητική καθυστέρηση», λόγο για τον οποίο ο πατέρας της, ανυποψίαστος για το τι θα ακολουθούσε, δέχτηκε τη βοήθεια του 40χρονου.

Οι βιντεοκλήσεις

Σε βιντεοκλήσεις που ακολουθούν ο 40χρονος αναλύει «τη στενή του σχέση με τον Θεό διότι, κατά τα λεγόμενά του, ο Θεός τον βοήθησε να ξεπεράσει σοβαρές ασθένειες που είχε στο παρελθόν», δηλώνοντας επίσης στην 22χρονη πως ο Θεός «τον προίκισε να βλέπει οράματα και να θεραπεύει τους ανθρώπους».

Οι βιντεοκλήσεις πυκνώνουν και ο 40χρονος προσπαθούσε συνεχώς να «χειραγωγεί και να φοβίζει» την 22χρονη λέγοντάς της πως η σχέση τους είναι «ιερή, σχέση θεραπευτή με θεραπευμένο και υποχρεωτικά θα πρέπει η επικοινωνία να μένει μεταξύ τους και μυστική από τον πατέρα της κοπέλας ενώ της ζητούσε επίσης να διαγράφει τα μηνύματα.

Βήμα-βήμα, ο 40χρονος προχωρούσε το σχέδιό του και όταν η 22χρονη παραπονιόταν πως υπέφερε από πονοκεφάλους, της έλεγε πως «δε χρειάζονται εξετάσεις» και ότι χρειαζόταν να κάνει «σεξ μαζί του, αφού αυτό ήταν το φάρμακο».

Τον Ιούλιο του 2020 ο 40χρονος κάνει την πρώτη απόπειρα σε βάρος της 22χρονης στο διαμέρισμά του, με το κορίτσι να τον απωθεί όταν αυτός της «ζήτησε έντονα» να τον αγγίξει στη γενετική του περιοχή και όταν τον έσπρωξε, αυτός της είπε να μη φωνάξει. Τρεις ημέρες αργότερα ακολούθησε και δεύτερη, βίαιη απόπειρα με την 22χρονη να αρνείται επίσης.

Στα μέσα Ιουλίου, ο 40χρονος αφού πρώτα έψαξε αν το σπίτι του φίλου του έχει κάμερες, τότε - παρά την προσπάθεια του κοριτσιού να απομακρυνθεί - βίασε την 22χρονη «γνωρίζοντας τη διανοητική της υστέρηση, την αδυναμία της προς αντίσταση» και «εκμεταλλεύθηκε έτσι την κατάστασή της».

«Δεν πρέπει να μιλήσω, οπότε σώπασα...»

Η 22χρονη ακολούθησε «μηχανικά τις οδηγίες» του 40χρονου, «ρομποτικά σχεδόν» και δεν αντιλαμβανόταν «το νόημα τής σε βάρος της προσβολής της γενετήσιας πράξης».

Στη μηνυτήρια περιγράφει ωστόσο τα συναισθήματά της και κυρίως τον φόβο της να μιλήσει: «Τις επόμενες μέρες, αισθανόμουν ντροπή και φόβο, έκλαιγα όταν ήμουν μόνη μου κι όταν τον έβλεπα φοβόμουν να τον κοιτάξω κατάματα, ενώ απέφευγα με κάθε τρόπο να συναντηθώ μαζί του είτε με παρέα, είτε μόνοι μας.

Αντί αυτός να απομακρυνθεί, άρχισε να επισκέπτεται το σπίτι» συγγενικού προσώπου της 22χρονης «που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δικό μας, με αποτέλεσμα να κλείνομαι επάνω στο δωμάτιό μου για να τον αποφύγω.

Ένιωθα εγκλωβισμένη και παγιδευμένη και δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω, γιατί σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει να μιλήσω πουθενά».

Τρίτο συγγενικό πρόσωπο τονίζει η 22χρονη «αντιλήφθηκε ότι κάτι μου συμβαίνει, αλλά όταν με ρωτούσε επ' αυτού άλλαζα θέμα συζήτησης ή απαντούσα ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, ότι ήταν όλα καλά και δε μιλούσα γιατί σκεφτόμουν την εικόνα του να με κοιτάει κατάματα και να μου υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να μιλήσω, οπότε σώπασα».

Να διευκρινιστεί πως για λόγους που περιγράφονται στη μήνυση, η 22χρονη έλυσε τελικά τη σιωπή της μιλώντας σε ειδικούς και πλέον τα καταγγελλόμενα ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

01-3-2021/19:32