ΣΚΥΔΡΑ: ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΑΛΛΟΝ... ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ!!

2021-11-23

Για μία ακόμη φορά, αισθανόμενη το βάρος της ευθύνης της έναντι των κατοίκων της Σκύδρας, η αντιπολίτευση του ομώνυμου Δήμου, επανέρχεται σε ένα μείζον θέμα που αφορά το δημοκρατικό δικαίωμα των κατοίκων της Σκύδρας, αυτό δηλαδή της ενημέρωσης των όσων συζητιούνται και αποφασίζονται στα Δημοτικά Συμβούλια της πόλης, κάτι που έχει επισημάνει πολλάκις και η ιστοσελίδα μας, καθόσον για τους δικούς της λόγους η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σκύδρας, εξακολουθεί την τακτική του ένα... βήμα μπρος και τρία βήματα πίσω!!

Αιτία, οι συνεχιζόμενες συνεδριάσεις των οργάνων του Δήμου Σκύδρας με τον Νόμιμο μεν, όχι όμως και πολιτικά ηθικό και δημοκρατικό τρόπο της διά περιφοράς συνεδριάσεων, αντί του ορθού, πολιτικά ηθικού και Δημοκρατικού τρόπου που έχουν θεσπίσει όλοι οι Δήμοι της χώρας, αυτό της τηλεδιάσκεψης, ή της διά ζώσης συνεδριάσεις.

Αποτέλεσμα, αφενός να μην ακούγεται η άλλη άποψη (της αντιπολίτευσης), αλλά ούτε και οι απόψεις των συμβούλων της συμπολίτευσης (όταν και άμα έχουν κάτι να πουν, και αυτό σπάνια)!! αφετέρου να μην ενημερώνονται όπως έχουν ιερό δικαίωμα οι κάτοικοι της Σκύδρας, για όσα αποφασίζονται για αυτούς χωρίς δυστυχώς, αυτούς!!

Ειδικότερα, με μία αιχμηρή  και σκληρή επιστολή που υπογράφουν οι ''Επτά'' της αντιπολίτευσης κατά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, Ανδρεάδη Στάθη, κατά του οποίου καταφέρονται με χαρακτηρισμούς, όπως ''Ανικανότητα'', ''Διακοσμητικός'', ''Υποχείριο της Δημάρχου'', ''Αθλιότητες'', ''Ντροπή και αίσχος'' σχετικά με τον τρόπο των συνεδριάσεων των οργάνων του Δήμου και ειδικότερα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου μετά από ένα διάλλειμα 2-3 συνεδριάσεων που πραγματοποιήθηκαν με τηλεδιάσκεψη, επανήλθε δυστυχώς χωρίς ουδεμία εξήγηση!! και πάλι σήμερα 23/11 η συνεδρίαση διά περιφοράς, προκαλώντας τη δικαιολογημένη έκρηξη της αντιπολίτευσης αλλά και των κατοίκων της Σκύδρας.

Και το ερώτημα που κυριαρχεί στα χείλη όλων είναι, με ποια λογική και τι φοβάται άραγε το 65% της διοικούσας παράταξης και επιμένει να συνεδριάζει ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ;

Ας βγει επιτέλους και ας εξηγήσει στο 100% των κατοίκων της Σκύδρας με ποιο σκεπτικό συνεδριάζει διά περιφοράς, επιλέγοντας και αφήνοντας στο... σκοτάδι τους κατοίκους και δημότες της Σκύδρας, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι κάτι μάλλον φοβάται!!. Τώρα τι είναι αυτό, μόνο εκείνη (Δημοτική Αρχή) το γνωρίζει!!

Κατά τα άλλα, εσύ δημότη της Σκύδρας, ''σκάσε'' και πλήρωνε αυτούς που αποφασίζουν για σένα, χωρίς εσένα!!

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ......

Ανικανότητα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου να εφαρμόσει το Δημοκρατικό αυτονόητο...

Ο διακοσμητικός Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας κος Ανδρεάδης επιλέγει και πάλι τον σκοταδισμό αφήνοντας τους δημότες για άλλη μια φορά ανημέρωτους!

Δια περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας, όταν όλοι οι Δήμοι της Ελλάδας κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη ή δια ζώσης, ώστε ν΄ ακούγονται οι απόψεις όλων των δημοτικών συμβούλων και να προάγεται η δημοκρατικότητα του διαλόγου και η ορθή ενημέρωση των δημοτών.

Λυπούμαστε που για μια άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας αθλιότητας που μόνο στην Σκύδρα συμβαίνει!

Ντροπή και αίσχος .....

Κε Ανδρεάδη

Σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν υποχείριο της κα Ιγνατιάδου!

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΓΑΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΠΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ

23-11-2021/12:56