ΣΚΥΔΡΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ RAPID-TEST ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ...

2021-04-07

Εξετάσεις κορωνοϊού στην Κοινότητα Ριζού Δήμου Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει ότι ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) συνεχίζοντας το πρόγραμμα των δωρεάν εξετάσεων για την ανίχνευση κρουσμάτων κορωνοϊού θα πραγματοποιήσει αντίστοιχες εξετάσεις στους κατοίκους του Ριζού Δήμου Σκύδρας, την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021, στο χώρο μπροστά από τον Ιερό Ναό και το Δημοτικό Σχολείο του χωριού, από τις 09:00΄ έως τις 11:00΄.

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες μας τα εξής:

  • Οι προσερχόμενοι, πριν από τη μετακίνησή τους για τις εξετάσεις, θα πρέπει να στέλνουν μήνυμα στον αριθμό 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1.
  • Θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώσουν τον Α.Μ.Κ.Α. και τον τηλεφωνικό τους αριθμό όταν τους ζητηθούν για την καταγραφή των στοιχείων τους και για την ενημέρωσή τους στην περίπτωση που βρεθούν θετικοί στον ιό.
  • Στις μετακινήσεις με αυτοκίνητο επιτρέπεται με τον οδηγό να επιβαίνουν δύο ενήλικα άτομα ή εάν πρόκειται για οικογένεια επιτρέπεται η επιβίβαση μέχρι δύο ανήλικων παιδιών, σύμφωνα βεβαίως με τα όσα ισχύουν μέχρι τώρα.
  • Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που θα προσέρχονται για τις εξετάσεις να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας (π.χ. μάσκες, αποστάσεις) και ν΄ακολουθούν τις οδηγίες και τις συστάσεις των αρμοδίων, ώστε οι εξετάσεις να ολοκληρωθούν απρόσκοπτα.

Πληροφορίες παρέχονται από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ριζού Χαράλαμπο Φαντίδη:6977032633 και τα στελέχη του Δήμου, Ιγνάτη Καραπαναγιώτη: 2381351886 και Δημήτρη Αλεξανδρίδη: 2381351802.

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τον Ε.Ο.Δ.Υ. και τους συμπολίτες μας για τη συνεργασία στον κοινό σκοπό για την πρόληψη κι αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

07-4-2021/10:27