ΣΚΥΔΡΑ: ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-04-22

ΣΧΟΛΙΑ 2

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!- ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!!

Τα όσα απίστευτα ακούσθηκαν και λέχθηκαν χθες Τετάρτη 21/4/2021 στην διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), δυστυχώς είχαν και συνέχεια.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης, προφανώς λόγω της έντονης αντιπαράθεσης που επεκράτησε στη συνεδρίαση και τις λεκτικές προκλήσεις και ειρωνείες που δέχθηκε από σύμβουλο της συμπολίτευσης, και συγκεκριμένα με τις εκφράσεις ''Εχεις πολύ ελεύθερο χρόνο''!!, ''Υποβαθμίζεις με την παρουσία σου το Δημοτικό Συμβούλιο και τον τόπο''!!, ''Είσαι αναιδέστατος και ασεβής''!!  ''Αυτά να μου τα πεις κατάμουτρα''!! κλπ), αλλά και ύστερα από μία διά ζώσης αντιδικία μεταξύ των δύο παραπάνω ανδρών σε δημόσιο χώρο της Σκύδρας, μετά το πέρας της συνεδρίασης, οδήγησαν τον σύμβουλο της αντιπολίτευσης σε Νοσοκομείο της περιοχής όπου νοσηλεύθηκε όλο το βράδυ!!

Δυστυχώς ο ίδιος παραπάνω σύμβουλος της πλειοψηφίας, προκάλεσε και ειρωνεύθηκε με ιταμό και προσβλητικό τρόπο και άλλη σύμβουλο της αντιπολίτευσης με αφορμή ένα ορθογραφικό λάθος σε έγγραφο!! (αν είναι δυνατόν)!!, λέγοντας μάλιστα ότι θα της κάνει δώρο ένα λεξικό!!, αφήνοντας στην ουσία αναπάντητα τα ερωτήματα που του απευθύνθηκαν για τα οικονομικά της επιχείρησης του Δήμου που προϊσταται αλλά και για το αποχετευτικό.

Ευχόμαστε περαστικά στον συμπαθή και δραστήριο Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης, και να μην είναι κάτι σοβαρό...

Την δική του εκδοχή για το συμβάν δίνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο έτερος εκ των ''πρωταγωνιστών'' του επεισοδίου λέγοντας ότι:

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...   

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-04-22 12:18

Το Όνομά σας:

Γιώργος

Μήνυμα:

Γεωργία κάντον και εσύ δώρο ένα βιβλίο καλής συμπεριφοράς. Απαράδεκτος ο Νίκος

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-04-23 01:01

Το Όνομά σας:

Κ.ζ

Μήνυμα:

Την δικη του εκδοχη???τον συμπαθη συμβουλο???ποσο σας πληρωσαν να τα γραψετε αυτα???

22-4-2021/11:02