ΣΚΥΔΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ... ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!! (ΦΩΤΟ)

2022-03-15

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 15/3/2022 με τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 11 θέματα της ημερήσιας διάταξης και τα δύο έκτακτα, ένα εκ των οποίων αφορούσε ψήφισμα καταδίκης στον πόλεμο της Ουκρανίας, το οποίο ψηφίσθηκε ομόφωνα.

Την παράσταση όμως έκλεψε ο πρωτοεμφανιζόμενος Δημοτικός Σύμβουλος Καρασαρλίδης Κώστας, που έλαβε πριν λίγο καιρό τη θέση του παραιτηθέντα Δημοτικού Συμβούλου Αλατζά Πρόδρομου, ο οποίος μάλλον θα αποτελέσει μεγάλο... πονοκέφαλο για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και την Δήμαρχο, καθόσον στην πρώτη του εμφάνιση και με το ...καλημέρα, έδωσε και έδειξε τις αντιπολιτευτικές του διαθέσεις, κάνοντας τις τοποθετήσεις του, ενώ φαίνεται ότι είναι μάλλον και καλός γνώστης της κατάστασης.

Θα καταλάβετε τι εννοούμε βλέποντας τα βίντεο με τις θέσεις και τοποθετήσεις του, σε επόμενες αναρτήσεις μας.

Αντιπαράθεση επίσης ξέσπασε και πάλι μεταξύ του Πορτοκαλίδη Χάρη και Προέδρου Δημοτικού Συμβούλου και Δημάρχου Σκύδρας, για την δαπάνη του τάπητα στο ΔΑΚ Σκύδρας, αλλά και για τον τρόπο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρακολουθείστε και δείτε σε βίντεο τα όσα ενδιαφέροντα έλαβαν χώρα στην παραπάνω συνεδρίαση, σε επόμενες αναρτήσεις μας...

15-3-2022/17:42