ΣΚΥΔΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!

2021-04-21

Ρεπορτάζ By Sakis

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Τετάρτη 21/4/2021, η επεισοδιακή διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σκύδρας, όπου ακούστηκαν λόγια και εκφράσεις από αιρετούς, που δυστυχώς δεν τιμούν τον θεσμό, τον ρόλο και τη θέση που τους εμπιστεύθηκε ο Λαός της Σκύδρας.

Εκφράσεις όπως, ''Συκοφάντες, Σκοταδιστές, Ψεύτες, Μικροπρεπής, Μικρόψυχοι, Επικίνδυνοι με υποτακτικές και μικροπολιτικές συμπεριφορές, Αχυράνθρωποι, Αναιδής, Ασεβής, και άτομα που μισούν και υποβαθμίζουν τον τόπο με την παρουσία τους '', ήταν μερικές από αυτές που ακούστηκαν και το μόνο που θύμιζαν δεν ήταν σίγουρα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να ταυτίσουν μερίδα των Δημοτικών Συμβούλων και με τη σημερινή ημέρα (21η Απριλίου)!!

Εκτός των ανωτέρω, τέθηκε όπως ήταν φυσικό το θέμα των κινητοποιήσεων των αγροτών, η μη παρουσία της Δημάρχου στην πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Γεωργίας, καθώς και το αποχετευτικό, θέματα που αποτέλεσαν την θρυαλλίδα για να ακουστούν οι παραπάνω βαριές εκφράσεις στην συνεδρίαση.

Ακούστε και δείτε σε βίντεο και σε επόμενες αναρτήσεις μας, όσα ακούσθηκαν και λέχθηκαν στην παραπάνω συνεδρίαση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!!

21-4-2021/21:22