ΣΚΥΔΡΑ: ΟΙ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΛΟΥΤΡΟΧΩΡΙΟΥ-ΠΕΛΛΑΣ,ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ…ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ !!-ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ... ΕΠΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…

2021-09-03

ΣΧΟΛΙΟ 1

ΣΚΥΔΡΑ 3/9/2021

ΠΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Κοιν. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ

ΜΜΕ

Κε Πρόεδρε

Μετά τα διάφορα δημοσιεύματα αλλά και την επίσημη ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Δάνη Τζαμτζή, περί συμμετοχής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σε ένα έργο αναβάθμισης των ιαματικών πηγών Λουτροχωρίου.

Ζητάμε Έκακτο Δημοτικό Συμβούλιο

για να συζητηθεί πως εξελίσσονται τα γεγονότα, ποιοι δείχνουν ενδιαφέρον για επένδυση και πως σκοπεύει ο Δήμος Σκύδρας να χειριστεί το σοβαρό αυτό θέμα.

Οι δημότες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν αλλά και να συναποφασίζουν σε θέματα που άπτονται της αναπτυξιακής πορείας αυτού του τόπου.

Παρακαλούμε όπως ορίσετε άμεσα ημερομηνία για ενημέρωση ανοικτή προς τους δημότες οι οποίοι θα μπορούν να εκπροσωπηθούν, φυσικά λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΓΑΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΠΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ

03-9-2021/17:31

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-09-03 23:53

Το Όνομά σας:

Δ.Σ.

Μήνυμα:

Η απάντηση της ενιαίας αντιπολίτευσης σε αυτούς που κινούνται παρασκηνιακά για να καρπωθούν για ίδιο όφελος το ιαματικό νερό του Λουτροχωρίου με μοναδικό προσόν την προσωπική επαφή με το κορυφαία αρχή του δήμου