ΣΚΥΔΡΑ: ΜΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΡΙΟ ΑΠΟ 121 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ...

2023-09-05

ΣΧΟΛΙΑ 2

Ισχυρό ψηφοδέλτιο για την Αλλαγή Σκυτάλης για τη Σκύδρα με υποψήφια Δήμαρχο τη Μαρία Παπαδοπούλου. Κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές με 121 καταξιωμένους υποψηφίους.

 Με μεγάλη υπερηφάνεια και ενθουσιασμό,η παράταξη «Αλλαγή Σκυτάλης» για τη Σκύδρα ανακοινώνει ότι έχει εκπληρώσει με επιτυχία τις προϋποθέσεις για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και, ως εκ τούτου,η υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μαρία Παπαδοπούλου κατέθεσε στις 31 Αυγούστου το ψηφοδέλτιο της παράταξης στην πλατφόρμα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Σε μια αξιοσημείωτη επίδειξη υποστήριξης και δέσμευσης της κοινότητας, συγκεντρώσαμε τον εντυπωσιακό αριθμό των 121 υποψηφίων για να εκπροσωπήσουμε το όραμά μας για μια πιο φωτεινή Σκύδρα» αναφέρει η υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας Μαρία Παπαδοπούλου.

«Σε μόλις ενάμιση μήνα από την ίδρυσή μας, η Αλλαγή Σκυτάλης για τη Σκύδρα έχει αξιοποιήσει τη συλλογική ενέργεια και αποφασιστικότητα των πολιτών μας για να δημιουργήσει μια τρομερή δύναμη για την αλλαγή. Η ακλόνητη πίστη μας στη μετασχηματιστική δύναμη της διακυβέρνησης χωρίς αποκλεισμούς βρήκε απήχηση σε άτομα από όλες τις γωνιές της πόλης μας, οδηγώντας σε ένα πρωτοφανές κύμα υποψηφίων που ανυπομονούν να υπηρετήσουν την κοινότητά τους.

Αυτή η εκπληκτική προσέλευση δε δείχνει μόνο την επείγουσα ανάγκη για μια νέα προοπτική στην ηγεσία της πόλης μας, αλλά σηματοδοτεί επίσης τη γνήσια επιθυμία των κατοίκων μας να συμμετάσχουν ενεργά στη διαμόρφωση του μέλλοντος που οραματίζονται. Με τους υποψηφίους να αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα εμπειριών και τεχνογνωσίας, η Αλλαγή Σκυτάλης δεσμεύεται να αξιοποιήσει αυτό το συλλογικό δυναμικό για να οδηγήσει σε ουσιαστική πρόοδο».

05/9/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-09-06 22:18

Μήνυμα: Πότε θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων; Τα ψηφοδέλτια κατατέθηκαν στις 31/8 και ακόμη δεν ..... Γιατί;

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2023-09-09 21:50

Μήνυμα: Τα ονόματα τ. ων υποψηφίων γιατι αργόυν να δημοσιευτουν